Şimdi Ara

R9X280 Ekran Karti isi degeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Bende ASUS R9 280 Ekran karti var, call of duty advanced multiplayer oynarken isi degeri 65 i gecdikden sonra performansda dusukluk oluyor hatta goruntu bile camur gibi oluyor. Bu ekran kartinin isi degerini yuk altindayken 60 derecede yada 65 derecede tutabilecek bir sogutma sistemi varmi veya sivi sogutma yada bir oneriniz? Bu isi degerleri aslinda normal ama cod advanced oyle pis bir oyun yapmiski illaki yuksek sistemin olacak ekran kartini cok yoruyor. Diger bilesenlerin sicaklik durumu normal sorun ekran karti. yardimlariniz icin simdiden Tesekkurler.

• Bir egzoz fan tak içerideki havayı dışarı atsın 1 tane daha al oda içeri soğuk hava alsın soğuyacağını düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RisKoF kullanıcısına yanıt
    Hocam resimde goruldugu gibi kasanin uzerindeki buyuk fan egzoz fani ve cam bolumde bulunan ledli fan tam ekran karti uzerine ufuruyor ekran kartininda kendine ayit cift fani var ve icerde islemcinin uzerinde coller master t212 evo sogutucusu var ve ona bir fan daha taktim cift fanli oldu ayriyetten onde 2 fan var bu fanlarin hepsi vitesli suan 2 nci videste calisiyorlar 3ncu viteste cok ses yapiyor hizli dondugu icin ekran karti uzerindeki fani kendim yaptim ve islemci uzerindeki ledli fanida diger bilesenlerin isi degeri cok cok iyi ama ekran kartinin isi degerini 65 i gecmemesini istiyorum
     R9X280 Ekran Karti isi degeri R9X280 Ekran Karti isi degeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spadelock -- 4 Ağustos 2015; 15:46:53 >

• spadelock kullanıcısına yanıt
    ozaman kontrol et ekran kartı fanını yavaş mı hızlımı yavaşsa hızını arttırmayı dene eğer son hızsa da ekran kartını çıkartıp fanları temizleyip güzel bir macununu yenilersin.Güzel olur fakat garantiden çıkartıyor mu çıkartmıyor mu bilmiyorum araştır biraz bunu
    Ekran karti yeni daha direm toz yok kasanin icine cok iyi bakarim fan hizlarini %65 e cikardim boyle deneyecegim bakalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spadelock -- 4 Ağustos 2015; 17:40:42 >
  • Olmazsa %100 yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış hatırlamıyosam 280 ya da 280x in Asus tarafında vram soğutmasında sorunu vardı, kontrol edin eğer dediğim durum ise servise yönlendirmeniz gerekebilir.
  • Michael Scofield M kullanıcısına yanıt
    Hocam bu isi degerleri normal aslinda 80 dereceyi gecerse sorun oluyordu galiba, Yuk altinda en yuksek 70 dereceyi buluyor sicak havalarda ama ben cal of duty oyuncusu oldugum icin cod serisinin advanced multiplayerinde 65 dereceden sonrasinda performans dusuklugu yasiyorum oda galiba oyunla alakali sistemi felaket yoruyor ama dediklerini arastiracagim yinede haklida olabilirsin saolasin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spadelock -- 4 Ağustos 2015; 19:10:42 >
    %100 yaparsam fan yanar diye korkuyorum kardesim max %75 ideal olur bence ben ne olur olmaz diye %65 de kaldim tirstim:)
  • Fan yanar mı ne alaka

ust buyuk egzos fani 3 ncu vitese getirdim digerleri 2 nci viteste ve ekran karti fan degerini %70 e cikardim isi degeri 60 ve 65 derece arasinda kaldi buda yeterli yardimlarin icin saol kardes
  • Fan yüksek voltajda ani değişimde yanıyor genelde normal durumda ömrünü doldurana kadar yanmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.