Şimdi Ara

RADAR OLDUĞUNU NASIL ANLARSINIZ (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
900
Cevap
7
Favori
284.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallaha kayseride ne tabela koyuyolar nede resmi araçla radar atıyolar direk sivil araçlarla radar atıyorlar
    Facede sayfa varda allahtan yerlerini ve arabaları ezberledim
    Mübarek 100-120 ile gidileck yolda 70 le gidiyosun sinir oluyorum nerde düzyol yokuş var kayseride orda radar var demektir of of ne çekiyz birde radara düşünce sellektör yapıyor namussuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: APPY038

Vallaha kayseride ne tabela koyuyolar nede resmi araçla radar atıyolar direk sivil araçlarla radar atıyorlar
    Facede sayfa varda allahtan yerlerini ve arabaları ezberledim
    Mübarek 100-120 ile gidileck yolda 70 le gidiyosun sinir oluyorum nerde düzyol yokuş var kayseride orda radar var demektir of of ne çekiyz birde radara düşünce sellektör yapıyor namussuz
    artık sellektörde yapmıyor karşı taraf !!!
    insanlık ölmüş
  • wildermess W kullanıcısına yanıt
    inanın ben gordüğüm anda en az 5 km boyunca uyarıyorum, cunkü radara verdiğim paraya acıyorum..
  • Eve varıp arkandan ceza kağıdı geldiğinde anlarsın .

• quote:

Orijinalden alıntı: walmon27

Eve varıp arkandan ceza kağıdı geldiğinde anlarsın .
    artık çok sayıda sabit radarlar var takır takır fotoğrafınızı renkli digital kalitesi yüksek şekilde çekiyorlar .. yakında gezen gizlenen radarlara gerek kalmıycak her yer bu radarlardan kaynıycak..

birde bu radarlar iki mesafe arası zaman ölçümü yapabilir türkiyede başlamadı ama başlarlar yakında iki radar arası hız yapmışsan otomatik ceza kesiyor..

yani misal 80 ile radarın önünden yada altından geçdin arada 120-140 -160 gazladın diğer radarı gördün hızını tekrar 80 e düşürdün ve geçdin sistem iki radar arasında minumum ve maksimum yapabiliceğin zamanlamayı otomatik kendi yapıyor..

yani 80 ile girip komple 80 ile yada 90 ile gitsen iki radar arasındaki olması gereken süre 15 dakika ise sen 10 dakikada geçmişsen sistem hesap yapıyor ilk radardan 80 ile girmiş ikinci radardan gene 80 ile geçmiş ama 10 dakikada geçmiş o zaman ortalama bu adam arada 120 yapmış ve hız limitini aşmış. deyip o ortalama hız üstünden ceza kesiyor..

Yakında bütün karayollarında en ucra yerlerde bile bu radarlardan olucak.. polisinde üstünden büyük yük kalkıcak bu radarlar sayesinde artık eskisi gibi gezgin radarlar seyaar radarlar trafik çeivrmeleri çok azalıcak.. çünkü sistem otomatik cezayı plakaya yazıp evlere postalıycak.

RADAR OLDUĞUNU NASIL ANLARSINIZ

bu yada bu tip radar uyarısı görürseniz hızınızı düşürün bilinki bir yerlerde kameralar var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 19 Ekim 2015; 11:18:35 >

• darkmoon34 kullanıcısına yanıt
    keske hepsi sabit olsa, navi programlarinda sabitlerin yerleri var zaten onlardan bir cacik olmaz biraz dikkat edince. muhim olan dumduz yerlere pusu kuran devletin para carpicilari. Virajli tehlikeli yolda istedigin kadar bas, radar olma ihtimali 0 gibi bir sey :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • suicide kullanıcısına yanıt
    yazıma ekleme yaptım o sıra yazmışsın . :)
  • darkmoon34 kullanıcısına yanıt
    Ortalama hiz hikayesini biliyorum, uygulanan bazi yerler var hatta tr de. zaten pek hiz yapan biri degilim ama arabayi camura bulama fikrini de dusunmuyor degilim. okuyabilirse okusun plakayi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: serkes

geçerkende garibim ne hevesli geçmiştir.

quote:

Orjinalden alıntı: greenicee

bi keresinde uzun yolda beni bir palio solladı.
    hızım 90 dı.oralarda radar olduğunu biliyordum.
    palio 120 ile filan geçti beni.
    tam geçerken karşı yoldan beyaz reno 19 geliyordu.(gezici radar)

ileride baktım palioyucu polise itiraz ediyo

Alıntıları Göster
    Frene basmak falan die bişe yok uydurmayın . Tamamen şanstır sizinkisi veya kapalıdır radarı bişedir . Paydostur . Defalarca radar yediğimden artık kilometrelerce uzaklıktan neredeyse abartmıyorum park etmiş bir beyaz nokta görsem , asılıyorum frene . Ama nafile , en son polise isyan ettim , sizi farkettiğim yerden dürbünle anca görünürsünüz diye . Arkadaşların yukarıda söylediğinin aynısı söylediler . 2-3 kilometre uzağı görüyor o radar .

• quote:

Orijinalden alıntı: serdardespp

Frene basmak falan die bişe yok uydurmayın . Tamamen şanstır sizinkisi veya kapalıdır radarı bişedir . Paydostur . Defalarca radar yediğimden artık kilometrelerce uzaklıktan neredeyse abartmıyorum park etmiş bir beyaz nokta görsem , asılıyorum frene . Ama nafile , en son polise isyan ettim , sizi farkettiğim yerden dürbünle anca görünürsünüz diye . Arkadaşların yukarıda söylediğinin aynısı söylediler . 2-3 kilometre uzağı görüyor o radar .

radar 2-3 km öteden görür o doğal neticede dalga ama o an radara 7-8 araba girmişse hangisinin hangi sürati yaptığını göz görme hizasına girmeden nerden bilicek.. 2-3 km dediğin insanında göz mesafesinin dışıdır çünkü.. hızı görebilir ama arabayı göremez..

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

quote:

Orijinalden alıntı: serdardespp

radar 2-3 km öteden görür o doğal neticede dalga ama o an radara 7-8 araba girmişse hangisinin hangi sürati yaptığını göz görme hizasına girmeden nerden bilicek.. 2-3 km dediğin insanında göz mesafesinin dışıdır çünkü.. hızı görebilir ama arabayı göremez..

Alıntıları Göster
    11 aralıkta sivas - Şarkışla yolunda radar olduğunu bildiğim halde bile bile radara girdim.
    henüz ceza gelmedi.tahminim eli kulağındadır ama inşallah gelmez

• Istanbulun nerelerinde radar var

• Radarın amacı hız sınırını geçmenin sürücüler için tehlike arz edeceği durumlarda insanların güvenliğini sağlamak için hızlı gitmelerini engellemektir. Bunu da radar uyarıları koyarak yapmaları gerekir. Bizimkiler uyarısız bir şeysiz düz ovada adam avlamaya çalışıyorlar sırf para kaynağı olsun diye. Ve bu bazı şehirlerde çok fazla kendini belli ediyor. Denizlinin ankara yolu ve İzmir yolu girişlerinde günün her saati dümdüz yerlerde radar vardır. Bu kadarını başka hiçbir şehir girişinde görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Radarın amacı hız sınırını geçmenin sürücüler için tehlike arz edeceği durumlarda insanların güvenliğini sağlamak için hızlı gitmelerini engellemektir. Bunu da radar uyarıları koyarak yapmaları gerekir. Bizimkiler uyarısız bir şeysiz düz ovada adam avlamaya çalışıyorlar sırf para kaynağı olsun diye. Ve bu bazı şehirlerde çok fazla kendini belli ediyor. Denizlinin ankara yolu ve İzmir yolu girişlerinde günün her saati dümdüz yerlerde radar vardır. Bu kadarını başka hiçbir şehir girişinde görmedim.
    Hız koridoru uygulamaları başladı bile. Ana arter yollar ve çevre yolları üzerinde olan büyük trafik yazılarının olduğu köprülere koydukları kameraların bir bölümünde hız ölçme aparatı var. Siz hızlı geçince kamera aktive olup diğer ölçüm noktasına kameranın aktive olduğu süreden önce varırsanız resminiz çekiliyor. Muayeneye gidince de cezayı ödemek zorunda kalıyorsunız. Ben İzmir de 600 TL böyle cezayı muayeneyde çıktı ve ödedim. Devlete küçük bir katkım olsun dedim.
    Yakın zamanda ABD de olduğu gibi bu işi özel sektöre verebilirler. Özel sektör tüm cihazları para almadan kuruyor ve cezadan belli bir yüzde alıyor sadece.
    Parası çok olan arkadaşların ceza ödemesi iyi bir şey, bütçeye katkı sağlar ve geliri devlet kullanır, arkadaşlar da abartmamak şartı ile hız tutkularını tatmin eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pej -- 18 Aralık 2015; 21:35:42 >

• Izmir Manisa yolunda bolca görebilirsiniz. Çok belli oluyor;
    Size dönük Doblo, Linea, Albea oluyor genelde.
    10 numara cam filmi.
    Üstü tozlanmış kirlenmiş.

Plakaları söktüm 255 km dip gaz ile 1 saate geldim Çeşme'ye
    Şehir merkezine girmeden plakaları taktım. 15 dk sonra çevirdiler.
    Hiç problem olmadı. Tam gaz devam pampalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Izmir Manisa yolunda bolca görebilirsiniz. Çok belli oluyor;
    10 numara cam filmi.

Izmir cesme de radar varmi bn dipgaz gittiydim guzeldi yolu

• quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

quote:

10 numara cam filmi.

Hocam Çeşme'de radarsız yol yok o Yüzden plakaları söktüm

• quote:

quote:

quote:

10 numara cam filmi.

ben geçen sene izmir çeşme otobanini kullandım 230 km son hizla 30 dk fln gittim radar fln yoktu gece idi ama gece 4 5

• quote:

quote:

quote:

quote:

10 numara cam filmi.

ben geçen sene izmir çeşme otobanini kullandım 230 km son hizla 30 dk fln gittim radar fln yoktu gece idi ama gece 4 5

Gece 4-5 de olmayabilir. Gezici radar olduğu için uygulama saatleri farklıdır. Manisa'dan geldim 255 km dip gaz ile
    Yaklaşık 1 saat sürdü Çeşme. Plakalar yoktu yolda radar çoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: pej

Hız koridoru uygulamaları başladı bile. Ana arter yollar ve çevre yolları üzerinde olan büyük trafik yazılarının olduğu köprülere koydukları kameraların bir bölümünde hız ölçme aparatı var. Siz hızlı geçince kamera aktive olup diğer ölçüm noktasına kameranın aktive olduğu süreden önce varırsanız resminiz çekiliyor. Muayeneye gidince de cezayı ödemek zorunda kalıyorsunız. Ben İzmir de 600 TL böyle cezayı muayeneyde çıktı ve ödedim. Devlete küçük bir katkım olsun dedim.
    Yakın zamanda ABD de olduğu gibi bu işi özel sektöre verebilirler. Özel sektör tüm cihazları para almadan kuruyor ve cezadan belli bir yüzde alıyor sadece.
    Parası çok olan arkadaşların ceza ödemesi iyi bir şey, bütçeye katkı sağlar ve geliri devlet kullanır, arkadaşlar da abartmamak şartı ile hız tutkularını tatmin eder.

Devlete katki mi olur? Sifirlayacak yeni kaynaklar lazim diyorsunuz yani

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.