Şimdi Ara

RADAR OLDUĞUNU NASIL ANLARSINIZ (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
7
Favori
284.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabalar tek kamera ile hiz cezasi yazilabiliyor mu?

Bugun otoyolda tabeladan sonra yolun sagindaki direkte boyle bir kamera vardi. Bu kamera hiz cezasi yazabilir mi?

Daha once yedigim bir cezada fotograf acisi yukaridan ve caprazdandi. Sanki yolun kenarinda bir apartmanin 3-4. Katindan cekilmis gibiydi.

RADAR OLDUĞUNU NASIL ANLARSINIZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgilendirmek istemem ama bu kameradan ceza geleceğini düşünmüyorum. Anca bir apaçilik falan yapsanız belki onu yakalarlar. (Ona da pek ihtimal vermiyorum) İşimiz gereği fotoğrafını eklediğim radarların prototiplerinde çalışmıştık. Bu kombinasyondan korkun. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner91 -- 20 Aralık 2018; 18:11:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner91

Yanlış bilgilendirmek istemem ama bu kameradan ceza geleceğini düşünmüyorum. Anca bir apaçilik falan yapsanız belki onu yakalarlar. (Ona da pek ihtimal vermiyorum) İşimiz gereği fotoğrafını eklediğim radarların prototiplerinde çalışmıştık. Bu kombinasyondan korkun. :)

Resmi guncellermisiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Düzelttim.
  • caner91 kullanıcısına yanıt
    Bu eds öndeki flaş arkada kamera var, yerde tam yaya yolunun olduğu noktada metal dedektörü vardir. Yerdeki hafif kesiklerden anlaşılabilir.

Hız cezasi yazanlari da olduğu söylenir ama asil amaçları kirmizi yandığı anda metal dedektörü ile entegre çalışmasıdır.

Eğer bu dörtgen kesiklerden belli aralıklarla iki adet ayni şerit uzerinde varsa o zaman radar olarak da çalışabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 20 Aralık 2018; 19:0:13 >

• Dediğiniz doğrudur. Öndeki için storbe flash deniyor. Biz bu kutuları imal ederken, amerikadan getirilen radarlar ve yazılımla birlikte 2-3 şerit gidiş-geliş birlikte hız ölçümü yapabiliyorlardı. Hedef daha yeni donanımlarla bunu bir aracın içerisine sığdırıp hareket halinde ölçüm yapmaktı. Çalışan prototipleri bizzat gördüğüm için ben bu tarz kutuları görünce korkuyorum. Yeri konumu fark etmeksizin dikkat etmek lazım. :)
  • artık kimse yapmıyor sellektör
  • Selektör yapın abiiiiii:)

• Uzun yolun iki vazgeçilmezi: Sellektör ve Yandex.
    Gerçi benim Duster ile 130 üzerine güvenlik ve tüketim açısından çıkamıyorum. Endişem hız sınırının birden düştüğü yerlerde.
    Ek: Bazen sellektörü radar olmasa da viraja yavaş girsin diye çok hızlı gidenlere de yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 31 Mayıs 2020; 13:6:37 >
  • Dün 1600 kmlik yoldan geldim yolda bir sürü radar vardı kimse selektör de yapmıyordu. Karşı yönde radar varsa ben yaparım. Amaç insanların canı falan değil çünkü para kazanmak. Niyet kötü olduğu için karşı tarafı uyarmakta bir yanlış görmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubelhizb -- 31 Mayıs 2020; 12:45:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sehir giris cikislarina dikkat edin yeterli.
  • radardan korkuyorsan basma hayati bir iş ise bas git keyif için kimsenin hayatını riske atmaya gerek yok ha illa basacaksan çık otobana bas basa bildiğin kadar

• cem_b C kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlama ama ben bu zihniyeti çözemiyorum neden hızlı giden herkese kötü gözle bakılıyor neden hızlı giden herkesi tehlikeye atıyor yapılan kaza oranlarında yüksek hız oranı gayet düşük. Ben demiyorum ki hızlı gidenler haklı aracı bakımsız lastikleri kabak önüne gelen herkes basmasın tabi ki ama türkiye de belirli bir kitle var ben kuralcıyım diye geçinen hız sınırına uyup sol şeridi kapatan yol istendiğinde sınır 120 yavaş gideceksin diyen sağından basıp geçtiğinde arkandan selektör yapan embesil bir kitle olduğu sürece bu memlekette trafik te bitmez kazalar da azalmaz.

• Cadmium C kullanıcısına yanıt
    size başıma gelmiş olan olayı anlatayım

yaşım 44 pazar günü su almak için markete gidecektim

pazar günü sabah saat 10 gibi gross marketden çıktım araba ile (megane 4 ) önümde kavşak var ışık kırmızı yanıyor yeşil oldu önümdeki araba hareket etti sol taraftakilerde durdu bende önümdeki hateket edince çıktım yolla sola baktım B180 mersedes son hız tam benim(şöför kapısımdan ) vurdu yaklaşık 40 metre ileriye fırlattı 3 hava yastığı patladı kaburgam çatladı koluma camlar girdi,

ayrıca emniyet kemeri patladığı için koltuğa çekince birazda boğaz tarafımdan yaralandım göğüsüm bildiğiniz kan revan içindeydi

yaralamalı olduğundan polis ve ambulans geldi, geri kalan süreç hastane ve adli yargılama süreci

şimdi size soruyorum sizin gibi düşünen hızla ilerleyen bu araç sehir içi hız kurallarına uysaydı bu kaza olurmuydu belki diyebilirsiniz olada bilirdi, en fazla maddi hasar ile biterdi

ABD bir müddet yaşamış biri olarak size şunu söyleyeyim öndeki aracı yakın takip etmek bile (tampona aşırı yaklaşmak) baya baya ciddi şuç hız sınırını aştıysanız bazı eyaletlerde 1 seneye kadar hapis cezası bile alırsınız.

herzaman insan oğlu dürtü ile yaşar bana bir şey olmaz ben acayip şöförüm onlar hatalı

size son söz olarak

KULA BELA GELMEZ HAK YAZMADAN ,HAKDA BELA YAZMAZ KUL AZMADAN

Kalın sağlıcakla

raporda bana çarpma hızı 90 km üzeri diye işlenmiş

• cem_b C kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun.

Arabaya vurulur yaptırılır ancak insanın yedek parçası yok. Mahalle arası yaya olan yerler de hız yapılmasına kesinlikle karşıyız zaten.

Ben şehir içinden kavşaklardan bahsetmedim, otoban ve bölünmüş yollardan bahsediyorum. Herkes kafasına göre babasının tarlasında gibi gidiyor. Tüm nokta bu sol şeride 70 ile atlarlar, gereksiz işgal ederler tüm kastettiğim şeyler bunlardır benim.

KONTROLSÜZ GÜÇ, GÜÇ DEĞİLDİR.

• wildermess W kullanıcısına yanıt

Eskiden hep babam sellektör yapardı :))))

• DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt

Alttaki videoya göre yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 9 Kasım 2020; 17:27:28 >
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    Artık yakıt fiyatlarından ötürü pek çok kişi kuzu gibi gidiyor, anlamak geçmişe kıyasla daha zor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sabit radar hariç diğer radarlarda tabela zorunlu. Gelibolu.ya giderken 3 tane radardan geçtim. 3 ünde de yola tabela konmuştu. Sadece biraz dikkatli araç.kyllanmak lazım

• Hız limitlerine uygun ve kurallara uygun trafikte seyir ederseniz radar olup olmadığını anlayıp anlamamanıza gerek kalmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.