hadi bunu bilin s3 trio ya 5900ultra biosu yüklesem nolur?
ahahahaaaaaaaaaaaa komikmi sanıyonuz kendinizi.
kart mutasyona uğrar bide gama verirsin tadından geçilmez 3dmarkta 36599puan alır inan bana dene bak göreceksin
valla işin dorusu 9700 biosu yüklemek yemedi ama 8500 ile ilgili bi bios yükledim karta şimdi rivatuner da 200/250 gösteren kart şuna 250/400 gösteriyo [krl] yanlışlıkla doru bişi yükledim galiba 1000puan default değerlerde fark etti valla
mutasyona uramadı ama yakıcağımı anlayınca adam oldu kart [sml2k]
evet kardeş bunlar şiddetten anlar zaten verecen mhz'i yüklenecen bak nasıl yola geliyor bravo bu arada iyi yakalamışsın.
valla balına nası yaptımı ne yüklediğimi bile bilmiyorum ama 8000 lerde tırmalayan kart 10k yı geçiceğe benziyo
ya üstad bide benim cpu 2200MHz de 1.6v da çalışıyo ama 2320Mhz i geçmiyo ne kadar voltaj verirsem verim windows da çakılıyo [dntw]
ekran kartı yan etkimi yaptı ne cpu ya [}:)]
ayrıntılı yazarsan iyi olur mesela kaç volt kaç fsb ısı değerleri falan filan bazı bartonlar belli biryerden sonra nekadar iteklesende gitmiyor
2200MHz 200*11 cpu sıcaklığı 36-40 sistem 32 cpu : default 1.6v agp : 1.5v vdd : default
2310 MHz 210*11 cpu sıcaklığı 41-48 sistem 40 civarı cpu : 1.75v agp : 1.6 vdd : 1.8 2,9
Daha yukarı fsb yide arttırsam çarpanıda hem sıcaklık çok yükseliyo hemde windowsda çakılıyo [dntw]
senin sorunun soğutma gibi gözüküyor kısa ve öz oldu :) daha iyi soğutma yapan bi fan lazım
[bwlng] Evet fan iyide daha iyisi lazım hava soğutma yetmiyo su soğutmaya geçmeye para yetmiyo [bwlng] Varya adam gibi bi soğutma ile ne rekorlar ne cpu lar yakılır [sml2k]
hocam yapmisin iste bisiler artmis 1k kasma simdi 9700 falan bak kart kendini feda edecek sana yarana bilmek icin :)yaninca anlarsin degerini o karti satsan en azindan yeni alcain kartin parasindan dusmus olursun [frndsp]
Yoq kardeş kart uyuz etti beni ne heveslerle aldım 275/275 standart gelen kart 200/250 çıktı oc bile yaptırtmadı yanlışlıkla bişiler yaptıkda düzeldi şimdi ben bu kartı zorlamiymde napim sonuna kadar sonuna geldiğinde leşlerin yanına ekleriz [pssd]