Şimdi Ara

Radeon Ekran Kartları ile Ethereum Madenciliği için Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Ethereum Madenciliği için Radeon Ekran kartı kullanıcam ama, şöyle bir kaynak buldum. Ekran Kartı İncelemesi Burda yazılanlar her bir ekran kartının ortalama getirisi mevcut. Bir araştırma yaptım sallama veriler değil ama sormak istediğim şu. aşağı yukarı hesapladığım zaman gelir gider kısmını madenciliğin uzun süreli bir iş olduğunu ve gelir getirdiğini görmek zor değil.

Peki veriler bu şekilde ise neden herkez, ring cihazlarını satıyor. Yok mining yapılmaz yok mantıksız vs diye. Burayı anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi güngör34 -- 22 Eylül 2017; 11:40:32 >

• merhaba

Bende Başlamayı düşünüyorum fakat getirisi pek birşey olmuyor 5 adet ekran kartı Sapphire RX VEGA 64 8GB 2048Bit HBM2 AMD Radeon DX12 Ekran Kartı almayı düşünüyorum

ama dediğiniz gibi herkes rigleri ellerinden çıkarıyor

bende merak ediyorum bilgisi olan arkadaşlar cevaplar umarım konuyu fikir edinmiş oluruz
  • son zamanlarda cihazların roi süreleri iyice arttı bu yüzden çoğu kişi satıyor bende 8 tane gtx 1060 ile başladım ama keşke başlamasaydım diyorum cihaza vakit ayırmak gerekiyor bunun yerine gidip altcoin borsaların al-sat yapmak daha mantıklı 3 ay önce 300MH/s bir rig 3-3.5 ayda parasını çıkarırken şu anda 1 yıl gibi bir sürede parasını ancak çıkarıyor
    çoğu kişi birkaç ay önce çok uçuk fiyatlardan ekran kartlarını aldılar şu anda çoğu kişinin elinde patladı o yüzden satıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.