Şimdi Ara

RADEON HD 4650 SERIES EKRAN KARTI GUNCELLEME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iyi akşamlar. ya simdi ben amnesia dark descent adlı oyunu oynamak istiyorumö ama sanırım ekran kartım yetmiyor yani güncellemem lazım. ama ne zaman güncellemeye calıssam renkler kayıyor yazılar büyüyor kısacası ekran çöküyor. bu sorunu halletmem lazım yardımlarınız için teşekkür ederim şimödiden

• arkadaşlar lütfen acil yardıma ihtiyacım var aramadıgım bakınmadıgım yer kalmadı :S
  • Ilk başta eski driveri sil öyle kur. Bir de iyi ayarla kendi işletim sistemine göre 32 ait mi 64 bit mi ? Ekran kartı nasıl güncellenir diye bak halledersin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim laptoptada hd 4650m vardı ve yuksek ayarlarda gayet akıcıydı amnesia.Orjinal değilse oyun farklı bir crack dene

• @miltionus malesef oyun orijinal değil
    @fatihburak95 ya ekran kartımı nasıl silicem biraz daha acarmısın win7 32 bit bide
  • ya bide benim OpenGL versiyonum 1.1.2 amnesia da 2.1 den asagısını kaldırmıyor onun için ekran kartı güncellemek istiyorum
  • güncel arkadaşlar nolur yardım
  • son çıkanı yüklemiyorsa sondan bir öncekini yükle düzelmezse çıkar giderim forumdan.

• http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/legacy/Pages/legacy-radeonaiw-vista32.aspx son çıkanı bu sanırım bana göre ama sondan bi oncekini nerden bulabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.