Şimdi Ara

Radyo'da, 17 yaşında yaşadığı ilk cinsel deneyimini anlatan kadın, twitter'da trend oldu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tam bir ortadoğu moment

• Özgürlük istiyordunuz alın size özgürlük .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın kendini özgürce ifade edebiliyor. Başından geçen bir olayı anlatmış. Sana göre mahrem olan ona göre olmayabilir. Ayrıca ahlak denen şey yazılı kuralları olan birşey de değil. Şunu bir erkek anlatsa, manitanın içinde kondom kaldı dese bu kadar gündem olmaz. Ataerkil ve cinsiyetçi toplum alışkın değil böyle şeylere.

Ana bacı siyaseti yapıp kendince empati yaptırmaya çalışan mağara adamları gelir birazdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 25 Ocak 2024; 8:17:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarikat cemaat yurtlarında küçük cocuklara tecavüz edenlere ses çıkartmayan zimbolar burda ahlak dersi veriyor

• bunu kabullenenlere şaşırıyorum. ne diyeyim arkadaş. böylesi ile evlenin o vakit. o da kızına içinde kondom kaldığında 17 yalında ne yapacağını anlatır.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Bunu gibisiyle evlensinler... Düğünden sonra "canım yhaaa içimde kondom kalan hatıralarımı anlatayım" desin mesela... Kızı olsun kızı da "babişkom bak az önce bıraktılar bunu" desin... Yüzleri ekşir mi merak ettim şu an...

• o genişlikte olanları da vardır. bu eşini fasa gönderme muhabbeti vardı. adama şaşırdım ben. o nasıl rahatlık. eşşeğe hallenen adamların memleketine gönderiyorsun.

• İnsanlar evlenmeden seks deyimi yaşıyor gençler .Size göre gizli kapaklı utanılacak bir şey olması lazım ama o iş öyle olmuyor.Bu tarihten 100 yıl önce de insnlar zaten erkenden evlenip aile kuruyorlardı artık herhangi bir şekilde bir otoritenin iznine gerek duymuyor sevişmek için.Eğer evlenecekseniz yüzde 99 ihtimalle daha önce seks deniyimi olan biriyle evleceksiniz hayalci olmayın

• kendindeadam K kullanıcısına yanıt

herkes senin gibi olmak zorunda değil. 10. el kullanımı alıp hayatını adayacak değil. tavsiyelerin ancak kendi kitleni oluşturan meriçleri bağlar.

vakti zamanında pavyondan karı alan adam, neredeyse ülke değiştirirdi. şimdi meriçler çıkmışlar bu durumu normalleştiriyorlar ve rahat rahat ortalıkta geziyorlar.

düşününce şaşırıyorum. 10 kişi ile ilişki yaşamış, o 10 kişi altında nefes nefese ... sonra alıyorsun bunu karı diye, çocuklarına ana yapıyorsun. kusura bakma kardeşi, bunu yediremeyenler de olacaktır. illaki ar namus bilen kızlar da varlar.

• kendindeadam K kullanıcısına yanıt
    Sana yaşadığın distopya ile başarılar. Hayatını etrafında yaşadığın veya sosyal medyada gördüğün insanlardan ibaret sanmak büyük bir yanlış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OHA OHAA kadın seks yapmış bi de anlatıyo önce 1 hafta bunu tartışalım sonra kadın taşlanarak infaz edilsin

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

Allah böyle bir rahatlığı dostuma, akrabama vermesin. ne diyim kardeş.

• trend yapmak için bunu bekliyorlardı zaten, aşırı gerici ve modern takılanlar bir şekilde böyle öne çıkarılıyor

• alayınız radikal tiplersiniz. moderni de radikal dincisi de radikal. orta noktayı bulamadığınız süre burnumuz boktan çıkmayacak devam edin.  

• Cinsel ilişkiyi "kadının erkek tarafından kullanılması, değersizleşmesi" olarak gören yurdum tipleri bütün hınçlarını kusmaya gelmiş hemen  

Bu tipler cinselliği kendi kızlarına "aşağılanma, değersizleşme, kullanılma" olarak küçük yaştan itibaren empoze ederler ve ergenlikten itibaren de kızlarının vajinalarının başında nöbet beklerler. Ne diyim iyi nöbetler  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.