Şimdi Ara

Radyo MetaL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar biz metal müzige gönül veren arkadaşlarla toplanıp radyo acmayı kararlaştırdık. bu konuda şu an dj sıkıntımız vardır elinde arşivi olan arkadaşlar metal müzigi seven arkadaşlar lütfen bizlere ulaşsınlar. Radyomuzun adı RADYO METAL 'dir. Adresimizde

Www.RadyometaL.Com dur. Tüm metaL Müzik Seven Arkadaşlara Duyrulur.

• "Radyo MetaL Dj BöLmüdür

Radyo MetaL Sizler İçin Meta, RaP, , PoP, CounTry, TeChNo, tRanCe, LoVe tarzı Müzik Yayını Yapacaktır. Tarzımız Dışına Cıkmak Söz Konusu DegiLdir.

Djler İstek İstemek İçin İstek Kutusuna Mesajlarınızı BırakabiLirsiniz. Lütfen İstek Mesajlarında Tarzımız Dışına Cıkacak Parcalar İstemeyiniz

Profesyonel Kadromuzla Sizlerinde Begeniyle Dinlediginiz Şarkıları Radyo MetaLde Beraber Dinleyecegiz."
    Hö metale gönül vermiş ve yapılan müzik tarzlarına bak. Biraz daha ciddi olsaydı djlik yapabilirim dicektim. Kafama yatmıştı ama. Neyse başarılar...
  • Lómion O Yazı Orada UnutuLmuş Dostum Sİtede Hiç Bir Şekilde MetaL tarzı dışında Müzik Calınmaz özellikle rap felan kesinlikle olmuycak webmaster hatası işte .

Dj olmayı düşünürseniz ortamımıza bekleriz arkadaşlar. sohbet odamızdan bizlere ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

"Radyo MetaL Dj BöLmüdür

Radyo MetaL Sizler İçin Metal, RaP, , PoP, CounTry, TeChNo, tRanCe, LoVe tarzı Müzik Yayını Yapacaktır. Tarzımız Dışına Cıkmak Söz Konusu DegiLdir.

Djler İstek İstemek İçin İstek Kutusuna Mesajlarınızı BırakabiLirsiniz. Lütfen İstek Mesajlarında Tarzımız Dışına Cıkacak Parcalar İstemeyiniz

Profesyonel Kadromuzla Sizlerinde Begeniyle Dinlediginiz Şarkıları Radyo MetaLde Beraber Dinleyecegiz."
    Hö metale gönül vermiş ve yapılan müzik tarzlarına bak. Biraz daha ciddi olsaydı djlik yapabilirim dicektim. Kafama yatmıştı ama. Neyse başarılar...

üzülüyorum böyle yazıları gördükçe...

• Arkadaşım kaldırdık o yazıları webmaster hatsı işte :S
  • ben girdigimde pop çalıyodu
  • linki kaydettim ilk fırsatta dinleyeceğim tüm metalseverlere hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Portatif Radyo Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: generalim
    şu an dj sıkıntımız vardır elinde arşivi olan arkadaşlar metal müzigi seven arkadaşlar lütfen bizlere ulaşsınlar.

elimden geleni yapmaya çalışırım

Radyo MetaL

Radyo MetaL

Radyo MetaL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 4 Mayıs 2006; 22:03:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: N. Flamel

noldu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: nU_MeTaL

quote:

noldu??

ozkulse'nin bayaa bi albüm birikmişte HDD'de
  • quote:

quote:

quote:

noldu??

bak ona oha diyebiliriz

ama benim anlamadığım bişey war ben bu radyo ya her girdiğimde pop çalıyo

• quote:

quote:

quote:

noldu??

birikti çok şükür emule sağolsun genelde severek dinlediklerimin diskografi arşivini yaptığımdan o kadar fazla özellikle iron maiden ve motörhead gibi gruplar arşivi baya şişiriyor ; adamlar yememiş içmemiş albüm yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 6 Mayıs 2006; 19:56:16 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.