Şimdi Ara

Radyo'nun Kontak ile Beraber Açılmasını İptal Etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Radyo'nun kontak anahtarını çıkarmamla beraber kapanmasına gıcık oluyorum. Corsa'da "IGNITION" adıyla geçen bu özelliği insignia'da bulamadım.

Bunu nereden aktif edip, nereden iptal ediyoruz bilen var mıdır?

Teşekkürler.

• kimsenin bu konuda bi fikri olmaması mı desem, kimsenin bu dediğimi daha önce merak etmemesi mi desem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

kimsenin bu konuda bi fikri olmaması mı desem, kimsenin bu dediğimi daha önce merak etmemesi mi desem.

sana bi yöntem kontağı kapatmadan veya çıkartmadan teyp i kapat sonra kontağı çek o zaman açılmaz
  • Astra h gtc de menü içinde kontak anahtarı ile aç kapa seçeneği vardı. Herhalde insignia da benzer bir menü vardır. Ama bu modda motoru kapatınca radyoyu elle kapatmak gerekiyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • settings te bulunuyor o ayar.cd player modeliniz nedir.?
  • o corsalarda yok öyle özellik dediğim gibi kontağı çevir kapat son açınca açılmaz
  • Beyler bana yardımcı olabilecek var mı?

Kontağı kapatıp, anahtarı çektiğimde teyip otomatik kapanmamaya başladı.. Keza arabayı çalıştırdığımda da teyp otomatik olarak yine çalışmıyor.. Eğer ki kontağı çevirmeden teyp çalışıyor ise, arabayı çalıştırmamla bu sefer teyip kendini kapatıyor.. Yani işler ters çalışıyor!! Bunun nedenini bilen var mı dostlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.