Şimdi Ara

Radyo + radyo'dan kayıt + kaliteli çekim yardım :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumda arama yaptım mp3playerların radyosu üzerine. ama bana hitap eden başlıkların hepsi 2006da başlamış, 2006 da bitmiş. benim şu an ipod nano 3th generation bi mp3 playerim var. ses kalitesi ii gibi başka bişe kullanmadığım için çok ii diemicem. ama radyosu eksik. ipod nano 6th generation olanlarda radyo var. media market de denedim ii çekiyo gibi. ama kayıt yok maalesef. bi de 450 tl mı ne o kadar vermem yani. şmdi ben araştırdım bayaaa bi hem ses kalitesi ii olan hem de kayıt yapabilen 3 ürün var bence doğru düzgün:

1 sandisk sansa clip+
    2 cowon d2
    3 meizu

bu üçünde de kullanıcılarınn bazıları radyosu idare eder/ standart/ kötü/ çok iyi gibi yorumlar yapıyorlar. şimdi ben kıç kadar ekrandan video izleme manyağı olmadığım için fiyat açısından dolayı da en çok içim sansa'ya ısındı. o yüzden sizlerden yardım diliyorum :d radyosundan memnun olduğunuz bi ürünü benle paylaşın lütfen. bu üçünden sizce hangisi daha kaliteli. ya da radyosu bunlardan da kaliteli olan başka bi mp3 player var mı acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brad_pittch -- 1 Mayıs 2011; 21:18:51 >

• sansa clip+ kullanıcısıyım. radyosundanda ses kaydındanda çok memnunum. hele harici kayıtları sütüdyodan çıkmış gibi. zaten harici kaytları 320 kpbs ile yapıyor
  • http://www.ebay.com/ctg/SanDisk-Sansa-Clip-Black-4-GB-Digital-Media-Player-/86185597?_dmpt=Other_MP3_Players&_pcategid=73839&_pcatid=39&_sticky=1&_stpos=&_trksid=p5360.c0.m2000019&gbr=1

sağol birader. verdiğim linkte 4 gb olan 42.99 dolar. shipping de 7.99 dolar yazıyo. ama 2 gb ve 8 gb olan da kargo ücreti 20 küsür dolar görünüyo. böyle bişe mümkün mü?? neden 4 gb lıkta 7 dolara iniyo ki kargo ücreti?? ayrıca öyle olunca fiyatı 75 tl falan oluyo. sence uygun mu bu fiyat??

• fiyat uygun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 watt ile fm radyo yayını
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.