Elimdeki ışıldağı onarmak ve çeşitli fonksiyonları ekleyerek güncellemek istiyorum. Mevcut durum -Aküsü bitik(içini açmadım ama 6V SLA akü olduğunu düşünüyorum.) -Yuvarlak olan ışık çalışmıyor. -Siren çalışıyor ama blink çalışmıyor.(sanırım yuvarlak olan ışıkta hızlı yanıp sönme olabilir. -Anten kopuk Yapmak istediklerim. 1-Mevcut bataryayı 12v (3s Li-ion yada 4S LiFePO4) dönüştürmek. Böyle qc 3.0 modülü çalıştırıp solar ile şarj edebileceğim. Ama mevcut sistem 6v nominal 2-Bluetooth ile müzik çalmak. Hangi kartı önerirsiiniz? 3-12'den 6V luk sistemi XL4015 buck converter ile beslesem kart boşta çok akım tüketir mi. Mevcut tuşlara veya yeni bir tuşa i/o atayayım mı? 4-Çalışmayan yuvarlak lamba yerine aynısı arıyayım mı? 6V LED var mı? Parlaklık ve verimlilik açısından hangisi daha iyi olur. 5-Solardan Voc 20 Vmp 18V u Pmax 35w Imax 1,86 solar şarj kontroleri yerine XL4015 ile şarj etsem verimli olur mu? (SCC için cihazın içi küçük ve boşuna masraf gibi geldi. Teşekkürler. ![]() ![]() ![]() |
Bildirim