Şimdi Ara

radyolu minimum 1 gb mp3 calar önerisi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar minimum 1 gb hafizaya sahip, radyosu da olan bir mp3 calar almak istiyorum. Önerileriniz nelerdir? CREA A12 2GB MP3/MP4 PLAYER lara gözüm kaydı. hem şık görünüyor, hem de radyosu var. Hafizası da benim istedigim gibi. Ama ses kalitesi nedir ne degildir bilmiyorum. Baska onerisi olan varsa cok sevinirim.

• packard bell pulse 1gb ürün hepsiburada'da 108 ytl. bu forumda alıp kullanan arkadaşlar var ve ses kalitesinin başarılı olduğunu söylüyorlar. ben sipriş verdim, incelemeye değer... official sitesihttp://www.pulsegeneration.com/uk/ adresinde..

yalnız pil ömrü biraz kısa, 8 saat civarında... direkt usb portuna bağlanabiliyor, kabloya ihtiyaç yok..

muhtemelen ptesi ya da salı elime geçer ürün.. şu anda 58 mesajlık bir packard bell topiği var aşağıda, oraya yazacam ürünü dinledikten sonra görüşlerimi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi callaway -- 10 Şubat 2007; 3:34:52 >
  • doğubankta sahte sony video oynatıyo resim falan gösterio standart işte 70 YTL ye aldm 1 GB kocaman ekranı var
  • fiyat senin için önemli değilse cowon u3 veya sony nw-s703f e bakabilirsin.bu iki modelinde ses kalitesi harikadır.tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.