Şimdi Ara

Ragnarok online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Ragnarok benim ultimadan sonra en çok sevdiğim mmorpg oyunudur ve benim nesili paylaşan arkadaşlar eminim ki ragnaroktan nasibini almıştır.Bugün kontakt adlı bir alt kültür organizasyonu vardı ve bir ragnarok standı gözüme ilişti.Piyasayı o kadar takip ederim fakat nasıl gözümden kaçtığını anlayamadım.Bir ragnarok sunucusu açmışlar ve eski oyuncuların çoğu oynuyormuş.Hala indirmedim malum mağara net kullanıyorum(1 megabit) fakat kısa süre içerisinde katılmayı düşünüyorum.Hani olur da benim gibi haberi olmayanlar vardır diye açtım konuyu ^^

www.ragnarokturkey.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 8 Nisan 2013; 0:39:57 >

• ro eu serverı o aslında sadece türkçe dil seçeneği eklediler oyun sanırım bide eski hesapları geçirme hakkı sunmuşlardı konusu vardı istersen oraya bi bakabilirsin

ayrıca yeni ro geldi oynamaya değer onada bakmanı tavsiye ederim
  • Boş oyun.
  • Ben de çok oynamıştım zamanında. Alternatifsizlik yüzünden mi yoksa çok mu güzel oyundu hatırlamıyorum ama sabahlara kadar kart arardım moblardan. Sonra zamana yenik düşüp kapandı. Oyun Türkçe değildi ama Türk gm ler felan vardı oyunda. İsimlerini bile hatırlıyorum. Mavidiş, stella, mealstorm vs...
  • @Zyph

Bakayım bir teşekkür ederim
  • Bildiğiniz gibi ragnarok online a benzeyen oyunlar yavaş yavaş yok olmakta.Ragnarok online’nın mevcut durumunu,gelecekte oyunda yeni şeyler yapılabilir mi? Ve oyuncuların oyundan beklentilerini öğrenmek amacıyla bir anket hazırladım.Gerçekten çok kısa bir anket.Doldurmanız 5 dakikanızı almayacaktır.Bu konuda bana yardımcı olursanız memnun olurum.
    Teşekkürler.https://docs.google.com/forms/d/1i4mbkpYX9g8PvRytsj8T2fPPFpWVbT5r8Bq8KwkcoQ4/viewform
  • cem1313 C kullanıcısına yanıt
    2004te bir oyun dergisinde tanitildigi hafta baslamistim bu oyuna ilk basta bu ne ya cizgi film gibi boyle oyun mu olur demistim

daha sonra oyunu oynadikca bu kadar detayli, bu kadar harika bir dunyada online oyun deneyimi yasadigim icin o kdar sansliyim ki sene 2014 oldu oyunda bazi seyelr degismis olsa bile hala oynamaktayim eskisi gibi hala cok seviyorum. euro serveri fro ya yani fransiz servera aktardilar burada ishop mantigi var kredi kartiyla item alindigi icin para dengesi eskisine gore daha kolay ama oyun hala ayni oyun. questleri, haritalari, yaratiklari, karakterlerine kendine ozgu tipleri harita dizaynlari herseyiyle harika bir oyundur.

10 yil olmus basladigimda 18 yasima yeni giriyordum o kadar guzel anilar o kadar eglenceli vakitler gecirdim ki bunu oynadiktan sonra wow, lol falan hikaye geliyor yaninda. gercekten ne diyebilirim ki suan her oynadigimda ayni zevki veriyor bana. surekli karakter aciyorum yeniden basliyorum ezik ezik etrafta dolasmanin parasiz kalmanin zor zor ekipman yapip oynamanin, degerli bir kart dusunce yasadigin sevincin mvplerden kacislarin herseyin tadi cok ayri. simdi 6 tane 3. meslek karakterim var ana karakterim 150 level sura ve oyunun en zenginlerinden biriyim 10 yillik birikimin de etkisi var tabi bu haliyle de woelerde zevk aliniyor ama o ezik eski zamanlardaki tadi alabilmek icin surekli karakter yapip level kasiyorum cok eglenceli oluyor :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    --> Silkroad Online Soundtrack <--
    17 yıl önce açıldı
    Knight Online Europe
    13 yıl önce açıldı
    Knight online rise online vb.
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burc_oker

2004te bir oyun dergisinde tanitildigi hafta baslamistim bu oyuna ilk basta bu ne ya cizgi film gibi boyle oyun mu olur demistim

daha sonra oyunu oynadikca bu kadar detayli, bu kadar harika bir dunyada online oyun deneyimi yasadigim icin o kdar sansliyim ki sene 2014 oldu oyunda bazi seyelr degismis olsa bile hala oynamaktayim eskisi gibi hala cok seviyorum. euro serveri fro ya yani fransiz servera aktardilar burada ishop mantigi var kredi kartiyla item alindigi icin para dengesi eskisine gore daha kolay ama oyun hala ayni oyun. questleri, haritalari, yaratiklari, karakterlerine kendine ozgu tipleri harita dizaynlari herseyiyle harika bir oyundur.

10 yil olmus basladigimda 18 yasima yeni giriyordum o kadar guzel anilar o kadar eglenceli vakitler gecirdim ki bunu oynadiktan sonra wow, lol falan hikaye geliyor yaninda. gercekten ne diyebilirim ki suan her oynadigimda ayni zevki veriyor bana. surekli karakter aciyorum yeniden basliyorum ezik ezik etrafta dolasmanin parasiz kalmanin zor zor ekipman yapip oynamanin, degerli bir kart dusunce yasadigin sevincin mvplerden kacislarin herseyin tadi cok ayri. simdi 6 tane 3. meslek karakterim var ana karakterim 150 level sura ve oyunun en zenginlerinden biriyim 10 yillik birikimin de etkisi var tabi bu haliyle de woelerde zevk aliniyor ama o ezik eski zamanlardaki tadi alabilmek icin surekli karakter yapip level kasiyorum cok eglenceli oluyor :)

Bu forumda pek oynayan kalmadı yada kendilerini belli etmiyorlar. WoW oynamış birisi olarak söylüyorum gerçekten Ragnarok baya ayrıntılı bir oyun. Arada girip oynarım hala.

euRo 'da exp eventi var bu hafta konuya giren olursa haberi olsun diye söylüyorum. Ben çabucak sıkılıyorum tek olunca levelling konusunda. Tekrar başlayan birisi varsa eğer bi' tane genetic, sorcerer veya bishop kasmak istiyorum.

• Derp kullanıcısına yanıt
    oyundayken bana pm atin :)

asil karakterimin ismi .andu

suan archer actim onu oynuyorum ismi JagermeisterB

ranger oldugu halde yine archer yaptim manyagim ben :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.