Şimdi Ara

Rahatsız Edici ve İstenmeyen Arama ve Mesajlardan Kurtulmanın Yolu (İYS) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
36
Favori
12.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Migros Money ret olarak 2 gün önce kapattığım firmalardan.2 dk önce reklam mesajı attı gene anlamadım sistem çözüm olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ultrahasan U kullanıcısına yanıt
    Rica ederim 🙂🙂🙂
  • Corleone_ kullanıcısına yanıt
    Herkes bi anda yüklendiyse demek ondan olabilir tekrar deneyin olmazsa ilerleyen saatlerde tekrar deneyin
  • illegal ve su arıtıcılarını engellemiyor ama olsun yine de çok faydalı teşekkürler  

• Garanti bankasını engelledim farklı numaralardan her gün arıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağol.

• Güzel konu, faydalandık.

• En yararlı konulardan biri
    Eyvallah
  • dalgamı geçiyorsunuz? aynı konu ana sayfada haber olarak verildi daha dün.

kaldı ki nereye ne izin verdiğinizi bilmiyorsanız rahatsız edici sms deme hakkınız çokta yok, çünkü izini veren sizsiniz zaten. üye olurken tikleri kaldırıp üye olun. bankada hesap açarken herşeye imza atmayın vs. vs. uzar gider.

önemli olan çaldır kapat yada uzun süreli arama yapan 212, 850 li numaralar ve gönderdikleri smsler. hiç birisi yasal değil ama göndermeye devam ediyorlar.

daha birde bunun yurtdışından gelenleri var ki siz o zaman görün cümbüşü.

resmi olarak izin verdikleri yerlerden gelen smsleri rahatsız edici sanmışlar :D

• 12 şirketi kapattım. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Çok güzel bir konu gerçekten.
  • nostalji16 kullanıcısına yanıt
    Açıklamada 3 gün sürmektedir diyordu. Haftasonu filan goz önünde bulundurursak birkaç gün sonra kesilir büyük olasılıkla.
  • u9ur37 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • waltran kullanıcısına yanıt
    Evet doğrusunuz ordan görüp açtım olurki göremeyen olur diye bazı kişiler benim konudan haberleri oldu zaten
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Rica ederim saolun😊
  • AlfaAdam kullanıcısına yanıt
    🤗🤗🤗
  • Direk mi? Direkt olabilir mi ? Siz Türkçeyi nerde öğreniyorsunuz?

• ahmetbayram5 A kullanıcısına yanıt
    Iı hızlı yazıyorum da ben yazım yanlışı yapmış olabilirim affola
    Düzelttim
    Neden öyle yazdığımı da bilmiyorum siz söyleyince farkettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şuyo Derler Adıma -- 9 Ocak 2021; 22:36:47 >
  • Faydalı, gcm forex'ten kurtuldum sonunda.
  • dijitürk 100e yakın farklı numarası var hergün başka numaradan arıyor sapık gibi bu yöntem işlemez dijitürke

enteresan olan dijitürkün adı yok bu listesen bile sildirip rahatsız ediyor milleti

36 tane saçma sapan yere kayıtlıymıi telefonum cok ilginç isimlerde var nettceell fatmacell ayşecelll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty578 -- 10 Ocak 2021; 3:53:3 >
  • musty578 kullanıcısına yanıt
    Evet o rahatsız edici aramalara çözüm bulunamadı 0212 0850 gibi aramaları engellemenin bir yolu olsa keşke
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.