< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rahatsız Edici ve İstenmeyen Arama ve Mesajlardan Kurtulmanın Yolu (İYS) (3. sayfa)
-
-
Rica ederim 🙂🙂🙂 -
Herkes bi anda yüklendiyse demek ondan olabilir tekrar deneyin olmazsa ilerleyen saatlerde tekrar deneyin -
illegal ve su arıtıcılarını engellemiyor ama olsun yine de çok faydalı teşekkürler
-
Garanti bankasını engelledim farklı numaralardan her gün arıyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok sağol.
-
Güzel konu, faydalandık.
-
En yararlı konulardan biri
Eyvallah -
dalgamı geçiyorsunuz? aynı konu ana sayfada haber olarak verildi daha dün.
kaldı ki nereye ne izin verdiğinizi bilmiyorsanız rahatsız edici sms deme hakkınız çokta yok, çünkü izini veren sizsiniz zaten. üye olurken tikleri kaldırıp üye olun. bankada hesap açarken herşeye imza atmayın vs. vs. uzar gider.
önemli olan çaldır kapat yada uzun süreli arama yapan 212, 850 li numaralar ve gönderdikleri smsler. hiç birisi yasal değil ama göndermeye devam ediyorlar.
daha birde bunun yurtdışından gelenleri var ki siz o zaman görün cümbüşü.
resmi olarak izin verdikleri yerlerden gelen smsleri rahatsız edici sanmışlar :D
-
12 şirketi kapattım. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Çok güzel bir konu gerçekten. -
Açıklamada 3 gün sürmektedir diyordu. Haftasonu filan goz önünde bulundurursak birkaç gün sonra kesilir büyük olasılıkla. -
Rica ederim -
Evet doğrusunuz ordan görüp açtım olurki göremeyen olur diye bazı kişiler benim konudan haberleri oldu zaten -
Rica ederim saolun😊 -
🤗🤗🤗 -
Direk mi? Direkt olabilir mi ? Siz Türkçeyi nerde öğreniyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Iı hızlı yazıyorum da ben yazım yanlışı yapmış olabilirim affola
Düzelttim
Neden öyle yazdığımı da bilmiyorum siz söyleyince farkettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şuyo Derler Adıma -- 9 Ocak 2021; 22:36:47 > -
Faydalı, gcm forex'ten kurtuldum sonunda. -
dijitürk 100e yakın farklı numarası var hergün başka numaradan arıyor sapık gibi bu yöntem işlemez dijitürke
enteresan olan dijitürkün adı yok bu listesen bile sildirip rahatsız ediyor milleti
36 tane saçma sapan yere kayıtlıymıi telefonum cok ilginç isimlerde var nettceell fatmacell ayşecelll
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty578 -- 10 Ocak 2021; 3:53:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet o rahatsız edici aramalara çözüm bulunamadı 0212 0850 gibi aramaları engellemenin bir yolu olsa keşke
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X