Şimdi Ara

raid 0 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • raid 0 nasıl yapılabileceğini bilen veya iyi anlatılan bir yer bilen warsa yardım edebilir mi ???,

tum herseyi duzgun yaptık . ama windows hdd leri gormuyor kopyalarken...

• büyük ihtimalle anakartın cd sinden raid diski oluşturmadınız ve windows u kurarken f6 ya basıp bu disketi windows a tanıtmadınız
  • yok abi f6 calısmadı

bu arada bios tan raid 0 gosterdim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: predrag_dt

yok abi f6 calısmadı

bu arada bios tan raid 0 gosterdim..

yaptığın işlemleri anlatırmısın?
  • p5w dh deluxe anakart 2 tane seagate baracuda sata2 ncq 250 gb

bios a girdim , ide configuratondan raid yaptım .
    bir altındakini de enable yaptım. (anakartın manual inde yazıyordu)
    dos ta menu geldi kapatıp acınca. create raid sectim.
    isim verdim raid e , sonra raid 0 sectim. Select disc - i yapamadım ektif degildi secenekler.
    kac kilobyte olsun dedi 128 kb sectim . ,toplam 460 gb hdd niz war dedi o volume u olusturdu.
    save ettim cıktım . 2 diski de dos ekranında aynı menude disk 0 olarak aynı sekilde gordu hdd lerin jumperlarını da ayarladım...
    sonra xp yuklemeye basladım diskleri gormedi windows ... (anakartın manual inde disket gerekmiyor dedi bu arada.)
  • Anakartın kitapçığını yanlış okumuş olabilirsin daha önce ich7r çipsetli asus anakartta raid yaptığımda disket oluşturmak şarttı.İntel raid yapmak için raid disketi oluşturmak şart diye bbiliyorum.Eğer p5w kullananların bir önerisi yoksa bence anakartın cd sine bir gözat içerisinde make disk bölümünde raid diski oluştur diye birşey varsa raid idsketi oluştur ve windows u kurarken ...raid diski oluşturmak için f6 ya basınız dediğinde basıp disketi yükle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi x870 Raid 0
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.