Şimdi Ara

Raid 0 Ve hd bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben şimdi gigabyteninhttp://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-ep35-ds3p_21.html bu anakartını aldım.
    İki tane SEAGATE 320 7200 NCQ SATA2 16MB ST3320613AS bu hd den aldım. Bir tanede sony sata DWD yazıcı aldım. ben şimdi raid 0 yapmayı düşünüyorum yanlız hd leri ve dwd yi nereye bağlayacağımı bilmiyorum bir arkadaşımız yardımcı olursa çok makbule geçecek.Birde raid 0 nasıl yapabileceğimi açıklayıcı şekilde anlatabirse.Belki çok şey istedim ama şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.

• iki hdd nide resimdeki mor sata girislerine baglican

dvd writerin eger sata ise onuda sarilardan teki ne tak
    bu donanimsal olarak baglama
    raid yapmak ise basli basina bir bela
    simdi anlatamam uzun is
    ama ben baya bir ugrasmistim ilk kez yaparken
    kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemmms

Arkadaşlar Ben şimdi gigabyteninhttp://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-ep35-ds3p_21.html bu anakartını aldım.
    İki tane SEAGATE 320 7200 NCQ SATA2 16MB ST3320613AS bu hd den aldım. Bir tanede sony sata DWD yazıcı aldım. ben şimdi raid 0 yapmayı düşünüyorum yanlız hd leri ve dwd yi nereye bağlayacağımı bilmiyorum bir arkadaşımız yardımcı olursa çok makbule geçecek.Birde raid 0 nasıl yapabileceğimi açıklayıcı şekilde anlatabirse.Belki çok şey istedim ama şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.

ben gigabyte anakart kullanıyorum mor renkli olanlar gigabyten sata çip seti sarı olanlar ise intelin ich9 olanı yalnız senin anakartın intel tarafından raidi desteklemiyor senin ki sadece ıch9 raidi destekleyenlerde ich9r yazar arkadaşında dediği bi mor yani gigabyte sata çip setini kullanacan oda bi intel kadar performans vermez

• Okadar performans vermez derken ne kadar fark eder.Normalden hiçmi farkı olmaz yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemmms -- 19 Kasım 2008; 20:31:47 >
  • ben intel cip setinde 190 mb averaga read alıyorum onda kaç olur bilmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.