|
Bildirim
|
suyun altında 24 saat nefes tutan ve 1 ay aç kalabilen adamı oyuna getirmek zor tabi :D |
Gelmediği daha iyi. Gelirse akşam show haberde, oyunda türk askerini öldürüyorlar diye haberler izlersiniz. Battlefield 1 de osmanlı askerleri vardı. A haber'in yaptığı haberleri gördük.
|
Onun herkes farkında ama bunun olmaması lazım sonuçta oyun şirketi siyasete girmemesi lazım bide Türk televizyonları haber yapar diyenler için diyorum yapsın kim ipler :D
|
Türk operatörü gelsin diye fazla umursamıyorum normalde ama şuradaki Ülkeler Türkiye'nin çeyreği ediyor onları geçtim Nakoda nedir ya kabile mi getiriyorsunuz bayrakları bile yok şaka mı bu ne kadar oyuncu getireceksin oralardan hane teröristle savaşan Ülkelerden getirecektiniz altını çiziyorum Ülke Ubisoft bu kadar fazla oyuncusu olup inatla Türkiye gibi bir Ülke getirmeyen tek firma yeni sezona bu kadar kötü başladınız ya tebrikler bu kafayla devam yeni harita belki 1 tane gelir eski haritaları yenile 2 operatör yerine 1 tane getir dandik eventleri koy sonra en iyi sezonumuz olacak eskiden zombi temalı güzel event gelmişti inatla geri getirmeyin bari artık yeni silah getirin oyuna bu kafayla giderlerse yeni sezon gelmeden daha çok oyuncu kaybedersiniz bazen ırkçılık mı yapıyorlar diye düşünüyorum artık adamlar özel asker yerine kabile getiriyor şaka gibi :D
Yeni sezon tanıtım videosu:https://www.youtube.com/watch?v=OeITGh-HLW0 |
O karakterde bir şey bulunur sonra vay efm übi ülkemizi bölmek istiyor yok Türklere şöyle dediler felan ben olsam ben de getirmezdim
|
Aynen oyun konusunda Türklere bulaşmamak en iyisi.
|
|
suyun altında 24 saat nefes tutan ve 1 ay aç kalabilen adamı oyuna getirmek zor tabi :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anvil_4 -- 22 Şubat 2021; 1:55:48 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealArek -- 22 Şubat 2021; 23:3:36 > < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealArek -- 22 Şubat 2021; 23:5:33 > < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|
|
Aynen İlerde Ypg Li Teröristi Bile Koyacaklar Göreceksiniz Ubisoft Bunu Yapacak İlerleyen Yıllarda, Ama Bizim Türkler Yine Oynar... |
|
İrlandalı operatörün özelliği araç patlatmak mı? Eğer değilse karakter çöp. |