Arkadaşlar hepimiz iyi niyetli olabilirz ama burda rakip takımlar ile ilgili konular açınca damlıyorlar Provakasyon yapıyorlar bizlerde cevap yazınca ceza veya uzaklaştırma alabiliyoruz, bazıları diyorki renkdaşın konuyu açtı. Haliyle bunada şaşırıyosun o yüzden lütfen Fenerbahçeli arkdaşlar rakibin adını oyuncusunu başkanını vs çok başlıklarımıza taşımayalım yoksa adamlar konuyu hortlatıp hortlatıp Fenerbahçe formu içerisinde provakasyon yaparak kavga ortamı doğuruyorlar. Bizde lütfen o formlarda yapmayalım yapıyorsak da. Nacizane dörüşlerim bu yöndedir gene konuşalım tabi fikir alışverişi yapalım.
İnşallah güzel günler geri gelicek makas açılacakken birkaç yıl önce şike vs alavere dalavere diyerek düşme potasında olup 10 yıl bizi yenemeyenler şimdi çok konusuyorlar o günler unutuldu tabi, neyse biz unutmadık keser döner sap döner bakalım. İyi formlar...
Şuan kendin atmişin zaten topik demişin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
arkadaşlar hepimiz iyi niyetli olabilirizden sonrasını okumadım. Sanki Galatasaray bölümünde hiç fenerli troll yokmuş gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Ryuzaki35
Şuan kendin atmişin zaten topik demişin
ince oldu biraz hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Trident682
arkadaşlar hepimiz iyi niyetli olabilirizden sonrasını okumadım. Sanki Galatasaray bölümünde hiç fenerli troll yokmuş gibi
Yazdım arkadaş oda yanlış Bence tabi çünkü O da provakasyon yapmıyorsa birileri kavga ediyorsa ortamda rahatsızsa iyi birşey mi, yazdım onuda tek taraflı değil.
Fenerbahçemizi konuşmaya devam
Zaten derdin provokasyon olmasa, o ikinci paragrafını hiç yazmazdın. Bir de sütten çıkmış ak kaşık gibi fair playden, provokasyondan, hortlamaktan bahsediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Essayon
Zaten derdin provokasyon olmasa, o ikinci paragrafını hiç yazmazdın. Bir de sütten çıkmış ak kaşık gibi fair playden, provokasyondan, hortlamaktan bahsediyor.
Benim derdim provakasyon olsa acık acık mesajlarında gorursun zaten. Bulundugun form Fenerbahce formu provakasyoncular burda konusan senin gibi bizi takip edip ortalıgı karıstıran art niyetliler. O ikinci paragraf gayet manidardın ha kime, Anlayana. Sana değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme