Bildirim
Ram...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
daha stabil olur bence
gözle görmesende azda olsa performans farkı olur -
dual her zaman daha iyidir arkadaşın dediği gibi daha stabil bir sistemin olur. -
Arkadaşlara şiddetle katılıyorum Abicim sen napmışın ya... 2x256 1-512 ben hemen değiştirmeni tavsiye ediyorum... -
Benim bir arkadasım yanısını etti ondan da aynı idi ama pek hız farkı olmadı hissedilir derece yine de sen bilirsin bence hiç yapma ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziborotty -- 8 Mayıs 2006; 18:37:08 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Ziborotty
Benim bir arkadasım yanısını etti ondan da aynı idi ama pek hız farkı olmadı hissedilir derece yine de sen bilirsin bence hiç yapma ...
yav bilip bilmeden konuşmayın.yada boş ve yuvarlak konuşmayın.performans farkı nasıl hissedilmedi?hangi testlerde karşılaştırdınız bunu?yoksa 2 dk bilgisayar kullanmayla mı ölçtünüz?bilmiyosunuz bari yorum yapmayın.939 amdlerde dual-ddr desteği var.dual-ddr çalışan bir sistem 128bit bellek adresleme yaparken single çalışan bir 939 sistem 64bit bellek adresleme yapar.şu an elindeki sistem 64bit bellek adresleme yapıyor ki sistem çok yavaş çalışır.bunu ben bizzat oyunlar ve yazılımlarla tecrübe ettim.ama elindeki 2*256yı satıp 512 alıp dual kullanırsan performans artışı sistemin açılışında bile belirgin olacaktır.hele 3d oyunlarda sistemin bariz hızlandığını göreceksin.hiç düşünme dual-ddr yap.
-
quote:
939 amdlerde dual-ddr desteği var.dual-ddr çalışan bir sistem 128bit bellek adresleme yaparken single çalışan bir 939 sistem 64bit bellek adresleme yapar.şu an elindeki sistem 64bit bellek adresleme yapıyor ki sistem çok yavaş çalışır.bunu ben bizzat oyunlar ve yazılımlarla tecrübe ettim.ama elindeki 2*256yı satıp 512 alıp dual kullanırsan performans artışı sistemin açılışında bile belirgin olacaktır.hele 3d oyunlarda sistemin bariz hızlandığını göreceksin.hiç düşünme dual-ddr yap
hay ağzına sağlık maymunkral hocam.başka bişi eklemeye gerek yok sanırım -
rahatlıkla görürsün performans artışını -
Teşekkür ederim en kısa zamanda satıp alacağım bi 512 :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- beklenmedik sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optimizasyon ayarları geri yüklendi
- amd radeon r7 200
- düşey senkronizasyon nedir
- nvidia txaa nedir
- palit ekran kartı alınır mı
- ekran kartı resetleme
- radeon 780m
- mx550 ekran kartı
- nvidia otomatik ayarlama
- rtx 3060 ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X