Normalde ramlerde bir problem yok ancak ne zaman Internet Download Managerde çok partlı bişi indirsem ram %100 e kadar gelip mavi ekran hatası veriyor. Yardımcı olan herkeze şimdiden teşekkür ediyorum..
sorun sadece idm de mi oluyor
evet sadece IDM de oluyor.
ozaman idm de sorun var boşver sil gitsin
aynı IDM başka PCde de kurulu ancak onda bi problem yok. acaba IDM win 7 de uyumsuz olabilirmi?
quote:
Orijinalden alıntı: Battlerose
aynı IDM başka PCde de kurulu ancak onda bi problem yok. acaba IDM win 7 de uyumsuz olabilirmi?
en son sürümünü yükleyin olabilir..nasıl ram tavan yapıyor çok mu yiyor ramden
şöyle anlatıyım. IDM ye 50 partlık bir liste atıyorum ve downloadı başlatıyorum. partlar indikçe ram kullanımı artıyor. 45. parta felan geldiğinde ram kullanımı artık %98 lere geliyor ve sonra mavi ekran hatası karşıma çıkıyor.
şöyle anlatıyım. IDM ye 50 partlık bir liste atıyorum ve downloadı başlatıyorum. partlar indikçe ram kullanımı artıyor. 45. parta felan geldiğinde ram kullanımı artık %98 lere geliyor ve sonra mavi ekran hatası karşıma çıkıyor.
Partlar indikçe Ramlarin kullanım oranının artamsı anormal değilmi buda bir mantık yürütelim, İndirdiğin partların tamamı indiğinde Ram onları Rom belleğe alacaktır o yüzden partların tamamını karşılamıyor ve mavi ekran hatası veriyor. Burda sorun Ramin indirdiği partları rom Belleğe yani Hdd ye aktarmdan kendinde tutması.
ancak şöyle bişi var. partların hepsi ram'e gitmez. 1 part 200 MB ve her part indikten sonra HDD ye yazılır.
IDM nin son sürümünü yükledim gene aynı problem var. tavsiye edebileceğiniz başka download programı varsa onunla da deniyim...
daha önce var mıydı? yazlımlarınız son sürüm mü?
konuyu teknik yardım bölüme açın birde...
yazılımların sürümleri güncel. OK bide teknik yardım bölümüne açayım konuyu teşekkürler..
öyle yapın...orada yardımcı olacaktırlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme