Şimdi Ara

RAM %100 Oluyor Lütfen Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RAM: Kingston HyperX 1600 MHZ 2GB DDR3 Tek Modül
    Anakart: Gigabyte 790xt U4d

Normalde ramlerde bir problem yok ancak ne zaman Internet Download Managerde çok partlı bişi indirsem ram %100 e kadar gelip mavi ekran hatası veriyor. Yardımcı olan herkeze şimdiden teşekkür ediyorum..

• sorun sadece idm de mi oluyor
  • evet sadece IDM de oluyor.
  • ozaman idm de sorun var boşver sil gitsin
  • aynı IDM başka PCde de kurulu ancak onda bi problem yok. acaba IDM win 7 de uyumsuz olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battlerose

aynı IDM başka PCde de kurulu ancak onda bi problem yok. acaba IDM win 7 de uyumsuz olabilirmi?

en son sürümünü yükleyin olabilir..nasıl ram tavan yapıyor çok mu yiyor ramden
  • şöyle anlatıyım. IDM ye 50 partlık bir liste atıyorum ve downloadı başlatıyorum. partlar indikçe ram kullanımı artıyor. 45. parta felan geldiğinde ram kullanımı artık %98 lere geliyor ve sonra mavi ekran hatası karşıma çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battlerose

şöyle anlatıyım. IDM ye 50 partlık bir liste atıyorum ve downloadı başlatıyorum. partlar indikçe ram kullanımı artıyor. 45. parta felan geldiğinde ram kullanımı artık %98 lere geliyor ve sonra mavi ekran hatası karşıma çıkıyor.

Partlar indikçe Ramlarin kullanım oranının artamsı anormal değilmi buda bir mantık yürütelim, İndirdiğin partların tamamı indiğinde Ram onları Rom belleğe alacaktır o yüzden partların tamamını karşılamıyor ve mavi ekran hatası veriyor. Burda sorun Ramin indirdiği partları rom Belleğe yani Hdd ye aktarmdan kendinde tutması.
  • ancak şöyle bişi var. partların hepsi ram'e gitmez. 1 part 200 MB ve her part indikten sonra HDD ye yazılır.
  • IDM nin son sürümünü yükledim gene aynı problem var. tavsiye edebileceğiniz başka download programı varsa onunla da deniyim...
  • daha önce var mıydı? yazlımlarınız son sürüm mü?
  • konuyu teknik yardım bölüme açın birde...
  • yazılımların sürümleri güncel. OK bide teknik yardım bölümüne açayım konuyu teşekkürler..
  • öyle yapın...orada yardımcı olacaktırlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.