Şimdi Ara

Ram 1600 Mhz'de İken Sistem Açılma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kullandıgım ram ler 1600 mhz. pc otomatık olarak 1333te calıstırıyortmus. ben bunu bıostan 1600 yaptım. pcyı acarken powere basıyorum 2 sanıye calısıyor sonra kapanıyor ve hemen ardından kendısı baslıyor. acıldıgında sorun olmuyor neden boyle anlamadım ? acaba hızları arttırdıgım ıcınmı ?voltaj ayarlarıyla hıç oynamadım. birde gecen arka arkaya 2 defa şartel attı klima yuzun den acaba bu yüzdenmı ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ramleri 1600'e çekerken CPU da yanlışlıkla çekiliyorsa, CPU'yu aşırı overclock ettiğinden dolayı kendini kapatıyor olabilir
  • X.M.P.'yi açmanız gerekiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanceber

arkadaslar kullandıgım ram ler 1600 mhz. pc otomatık olarak 1333te calıstırıyortmus. ben bunu bıostan 1600 yaptım. pcyı acarken powere basıyorum 2 sanıye calısıyor sonra kapanıyor ve hemen ardından kendısı baslıyor. acıldıgında sorun olmuyor neden boyle anlamadım ? acaba hızları arttırdıgım ıcınmı ?voltaj ayarlarıyla hıç oynamadım. birde gecen arka arkaya 2 defa şartel attı klima yuzun den acaba bu yüzdenmı ?

Seninki dua et 1333'de çalıştırıyor benimki 1600 Mhz ram 1066'da çalıştırıyor aynısı bende oldu 1333' zıplatim diyorum yemiyor bir türlü allem ettim kallem ettim cpu ile beraber oc ettim sadece rami ettim en sonunda ekran gelmedi anakarta reset atmak zorunda kaldım dahada uğraşmıyorum ram overcloğuyla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.