Bildirim
ram açılışta neden fazladır sizce .... arkadaşlar yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bilgisayarında çok fazla program yüklü ise normaldir,bilgisayar açıldığında kaç tane program çıkıyo windows çubuğuna?
ayrıca ramler şu sıralar çok ucuzladı 1gb daha takviye yapmanı öneririm -
açılışta daemon tools, ati , messenger , nod32 var....acaba temadan olabilir mi ...vista transformation pack yükledim de ... -
temadandır ozaman , temayı tekrar defult xp temasına çevirin, yada vista transformation pack i kaldırın, ondan sonra ram kullanımının azalması lazım. -
hemen kaldır , öle dandirik şeylerle yorma pcyi , açlştada sadece atiyle nod32 gelsin -
bende açılışta 700mb fln harcıyor. bi sıkıntısını görmedim simdiye kadar. -
ben de bi sıkıntısını görmedim de gta 4 oynuyorum arada kasmalar oluyor... 1gb ram daha attırmam lazım en kısa zamanda... -
gta 4 için minimum 2 gb tavsiye ederim ama anakartının desteklediğinden emin ol
-
2gb ramde o kadar harcıyorsa pek bi sıkıntı olmaz ama 1gb ramda harcasa olur. -
Daemon tools ve messenger i kapatmalısın (hız önemlidir) -
Kesinlikle vista pack ten.Yazık gerçekten bilgisayara.Hemen kaldırmanız tavsiye olunur.Birde PC açıldığında açılan uygulamalardan da olabilir.(MSN,daemen tools,flashget,utorrent)
Bunları istersen kaldırabilirsin.Yani PC açıldığında otomatik açılmazlar.
çalıştır a gel vew msconfig yaz
Orda startup ve ya başlangıçı seç
istediğin programlara tik at....
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ethernet girişi olmayan laptop
- lenovo z500 ekran parlaklığı sorunu
- elektrik kesintisi sonrası modem çalışmıyor
- görev çubuğu çalışmıyor
- over current have been detected on your usb device
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- udf dosyası nasıl açılır
- zyxel modem kurulumu
- 0xc00007b hatası çözümü
- pc otomatik kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X