Şimdi Ara

ram açılışta neden fazladır sizce .... arkadaşlar yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 gb ram e sahibim xp sp3 kullanıyorum... açılşta 300 - 400 mb harcıyor ram'den sebebi nedir...ekran kartım ati radeon x6150 512 mb..intel e5200 çift işlemcili...

• bilgisayarında çok fazla program yüklü ise normaldir,bilgisayar açıldığında kaç tane program çıkıyo windows çubuğuna?
    ayrıca ramler şu sıralar çok ucuzladı 1gb daha takviye yapmanı öneririm
  • açılışta daemon tools, ati , messenger , nod32 var....acaba temadan olabilir mi ...vista transformation pack yükledim de ...
  • temadandır ozaman , temayı tekrar defult xp temasına çevirin, yada vista transformation pack i kaldırın, ondan sonra ram kullanımının azalması lazım.
  • hemen kaldır , öle dandirik şeylerle yorma pcyi , açlştada sadece atiyle nod32 gelsin
  • bende açılışta 700mb fln harcıyor. bi sıkıntısını görmedim simdiye kadar.
  • ben de bi sıkıntısını görmedim de gta 4 oynuyorum arada kasmalar oluyor... 1gb ram daha attırmam lazım en kısa zamanda...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gta 4 için minimum 2 gb tavsiye ederim ama anakartının desteklediğinden emin ol
  • 2gb ramde o kadar harcıyorsa pek bi sıkıntı olmaz ama 1gb ramda harcasa olur.
  • Daemon tools ve messenger i kapatmalısın (hız önemlidir)
  • Kesinlikle vista pack ten.Yazık gerçekten bilgisayara.Hemen kaldırmanız tavsiye olunur.Birde PC açıldığında açılan uygulamalardan da olabilir.(MSN,daemen tools,flashget,utorrent)
    Bunları istersen kaldırabilirsin.Yani PC açıldığında otomatik açılmazlar.
    çalıştır a gel vew msconfig yaz
    Orda startup ve ya başlangıçı seç
    istediğin programlara tik at....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.