Şimdi Ara

Ram Almam İşe Yarar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler bu sisteme ram almam işe yarar mı ? Oyunlarda kasma sorunu vb. giderir mi ? Birde Ram ' i 4gb yaparsam 64 bit e geçmek istiyorum . Yoksa 32 bitte mi kalıyım yine ?

Sistemim bu ;

Ram Almam İşe Yarar mı ? Ram Almam İşe Yarar mı ? Ram Almam İşe Yarar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guzaba300 -- 1 Mayıs 2013; 20:28:47 >

• Laptopa yatırım yapmamanız daha doğru olur. Almışken güzelini alacaksınız bu tip cihazlarda. O makineyle oyun keyfini unutun zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guzaba300

Merhaba beyler bu sisteme ram almam işe yarar mı ? Oyunlarda kasma sorunu vb. giderir mi ? Birde Ram ' i 4gb yaparsam 64 bit e geçmek istiyorum . Yoksa 32 bitte mi kalıyım yine ?

Sistemim bu ;

Laptop sanırım ? Ram işe yarar ama ekran kartı kadar değil ekran kartını daha faydası olur .

• quote:

Orijinalden alıntı: kabuss94

quote:

Merhaba beyler bu sisteme ram almam işe yarar mı ? Oyunlarda kasma sorunu vb. giderir mi ? Birde Ram ' i 4gb yaparsam 64 bit e geçmek istiyorum . Yoksa 32 bitte mi kalıyım yine ?

Sistemim bu ;

Laptop sanırım ? Ram işe yarar ama ekran kartı kadar değil ekran kartını daha faydası olur .

Bu sisteme takılabilecek en iyi ekran kartı be kazandıracakları..? Laptoptan bahsediyoruz.
    Düşündürücü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiz artışı istiyorsan ram yerine ssd al ilk önce. Sonra ram al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır gidermez.oyunlardaki kasma ekran kartı ile alakalı.o ekran kartı ile çok fazla bir performans alamazsın zaten.
  • Laptopunu sat git kendine ikinci el core 2 duo 8xxx 7xxx serisi islemcili 9600 - 3650 - 4650 - 5650 - 330m - 240m ekran kartlarından birine sahip olan aynı fiyata laptop al para harcamazsın daha iyi oyun oynarsın... bahsettiğim core 2 duolar zaten o i3 kadar performans veriyo :) 2gb+ ramde yeterli :) (he crysis 3 oynayamazsında yine 2010 a kadar ki oyunları rahatca oynarsın) nba2k13 pes13 bu oyunlara dahil ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

quote:

Orijinalden alıntı: kabuss94

quote:

Sistemim bu ;

Bu sisteme takılabilecek en iyi ekran kartı be kazandıracakları..? Laptoptan bahsediyoruz.
    Düşündürücü.

Laptoplarında ekran kartı değişir ama masraflı ve gereksiz .

• Mobildeyim, Capsleri göremiyorum ama 32 bit işletim sistemi en fazla 3 gb ram görür. 4 gb ram yaparsanız 64 bit kurulum daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.