Şimdi Ara

RAM Benchmark(Everest/AIDA64) sonuçları buraya... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
2
Favori
49.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu da ben benden KİNGSTON 2X1gb ddr2 800 mhz

RAM Benchmark(Everest/AIDA64) sonuçları buraya...
  • buda esli sistemimden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musterris -- 1 Nisan 2008; 19:15:21 >
  • Bu da benden. O/C dünyasına yeni adım attım. İlk deneylerim. Şu an sorunsuz çalışıyor. Daha fazlası için ya voltaj lazım ya da biraz daha cesaret :) Stok fanla ne kadar daha ileri giderim onu da bilmiyorum. Yavaş yavaş bu işler :) Önerilerinizi de beklemiyor değilim.
    RAM: Corsair XMS2 2x1024-800MHz

• @assembler işlemcin çok rahatlıkla 3.0 Ghz i geçer ramlerinde 1000 den yüksek değerlere çıkar.Sadece işlemcine +0,08 ve ramlerine de +0,2 ver.Bu kadarı yeterli olur herhalde ve fazlada ısınma olmaz.Stok fan ile sorunsuz kullanırsın...
  • bu da benden olsun ocz platinum 2X1 gb 2.25v

• OCZ pc6400 flex xcl dual 2gb ddr2, aşağıdaki değerler le orthosta 2,42v ile ve 2,5volt ile 2 saat stabil kalabilmiştir,

3-3-3-1
    4-4-4-8

teşekkürler saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESAJANS -- 4 Nisan 2008; 11:38:54 >

• @enmisafir değerlerin çok güzel ama test sonuçların özellikle cas 3 olan sonuç değerler kadar iyi değil.Normalde bu değerlerde daha yüksek sonuç çıkması lazım.Ramler sanki cas 3 de tam stabil değil gibi geldi... Cas 4 de test sonuçların normale dönmüş... Genede tebrikler...Bu değerleri hangi anakart ile yaptın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle58

@enmisafir değerlerin çok güzel ama test sonuçların özellikle cas 3 olan sonuç değerler kadar iyi değil.Normalde bu değerlerde daha yüksek sonuç çıkması lazım.Ramler sanki cas 3 de tam stabil değil gibi geldi... Cas 4 de test sonuçların normale dönmüş... Genede tebrikler...Bu değerleri hangi anakart ile yaptın?

DFI LT X38 T2R ile
  •  RAM Benchmark(Everest/AIDA64) sonuçları buraya...

baya iyi sonuç almışım ben yaw :D günlük böle kullanıyorum 2.2v de 2.25 2.3 2.35 v versemde 1125 fps yi geçemedim acep niye :S
  • quote:

baya iyi sonuç almışım ben yaw :D günlük böle kullanıyorum 2.2v de 2.25 2.3 2.35 v versemde 1125 fps yi geçemedim acep niye :S

fps degil mhz oldugundan olabilir.meh...
  • quote:

Orjinalden alıntı: .45 ACP

quote:

fps degil mhz oldugundan olabilir.meh...

Tamam!
  • @SaLoVoLa ramlerin çok iyi çıkmış.ramlerinin tam olarak modelini ve versiyonunu yazarmısın?Ben 1100 ü geçemedim...
  • yine OCZ 9200 flexi xtc 2,42v.@1200mhz.

saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle58

@SaLoVoLa ramlerin çok iyi çıkmış.ramlerinin tam olarak modelini ve versiyonunu yazarmısın?Ben 1100 ü geçemedim...

Birim Adı Corsair XMS2 CM2X1024-6400C4DHX böle yazıyor ama aynıdır herhalde ramler bence anakarttan kaynaklanıyordur çünkü anakartlar çok etkili ramlerin hızlarında 1125 de çalıştırdım aslında kullandımda ama bi kaç kere sorun çıkarttı ram e 2.35 v yapsamda fayda etmedi bence bu ramlerin en son hızı 1115-1120 civarında bence 1100 de çok iyi değer millet 1066 yı geçemiyor
    zorlamaya gerek yok bence, stabil değer yakaladım, kurcalamıyorum daha
  • @SaLoVoLa senin ramler DHX olanı yani benimkilerden farklı.
  • benim değerlerde bu arkdaaşlar ramlarim twinmoss ddr2 800 ama çarpanlardan dolayı 375 mhzde çalışıyo cup da 3000mhz de

• Bugun corsair xms2 675 kit ile 1t testi yaparken ufak bir heyecan yasayinca eve getirdim ramleri.nazar degdi kardesim olacak.
    neyse evdeki semra ile ilki xms2 ikincisi veritech.anakart takoz ne yapayim max 2.1v ve timing ayari yok 4-4-4 yapamadim veritech zaten olmaz ama bu hafta sonu semrayi k9n e takmayi dusunuyorum 8 uzeri garanti.islemci 35w ee versiyonu 1.3v ile 290 fsb yapiyor masallah amma 2.1v ile bu kadar oluyor.bu islemcide bu sonuclari goren bir daha buraya girmek istemeyecek ancak boyle ilginc buldum paylasiyorum.bu arada 12.5 carpanla nasil diye sordugun puani ben 9.5 carpan 3600 de aldim semra ile de alirsam ben de bir daha girmeyecem buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 8 Nisan 2008; 21:56:27 >

• arkadaşlar benim bi sorum olacak 667 mhz de 5-5-5-15 mi daha ii 4-4-4-12 mi iidir
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.