Şimdi Ara

Ram Bozulması?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 9 Ay Önce Toplattırdığım Bilgisayarın 1 Rami Sanırım Bozuldu Nasıl Anladığımı Şöyle Anlatayım Bilgisayarda Kitlenmeler Herşeyin Hata Vermesi Yok Chrome Çöktü Yok Firefox Çöktü Mavi Ekranlar Windows Kurarken Hatalar vS.. Ondan Sonra memtest86 Programı İle Ramleri Tek Tek Test Ettim 1.ci Rami Taktım Ve 30-40K Hata Vardı Diğer Rami Taktım Yakşalık 1.30Saat Test Yaptı Tek Hata Yoktu Ve Windowsu Kurdum 6-7 Saatir Sorunsuz Çalışıyor Şuanda.. Ramler Geil 8GB DDR3 1333MHz C9 Duall
    Bu Ram Neden Bozulur Arkadaşlar Bilgi Verebilirmisiniz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lack -- 24 Ocak 2012; 10:55:47 >

• Cevap verebilecek birileri varmı?
  • ramlerin neden bozulduğu konusunda bilgim yok ancak benimde başıma geldi dual ramlerimden biri bozuldu . Ömür boyu garanti kapsamında deiştirte bilirsin.
  • set olarak da gönderebilirsin garantiye...

9 ay önce aldıysan garantilidir...

neden bozulduğunu boşver bence... biraz zor bulursun... üretim hatası da olabilir... çünkü ramler kolay kolay bozulmaz...
  • overclockla uğraşıyosan bozmuş olabilirsin. bianda windows restartlandıysa olabilir. elektrikler gittiyse olabilir çok nedeni var. belirtilere göre ram bozuk zaten bunuda test yaparak belgelemişsin.. ben oc yaparken bozdum gidip değiştirdim problem yok şimdi.. o hata veren rami değiştir problemin geçer komple kasayı götürmeye gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.