Şimdi Ara

RAM değiştireceğim yardımız lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar, sizlerden bilgim olmayan bir konuda yardım istiyorum. Dizüstü bilgisayarımın RAM'ini yükseltmek istiyorum fakat hangi model marka en iyi verimi sağlar bu konuda bilgim yok. İnternette araştırdım ama çok büyük bir bilgi kirliliği var hiç bir şey anlamadım. Bu yüzden direk olarak size başvuruyorum arkadaşlar.

Bilgisayar özelliklerini falan resimlerde verdim, sizden istediğim ben RAMden en iyi verimi almak için ne yapmalıyım hangi RAM benim anakartıma uygun, mesela 8gb RAM almak yerine ek olarak RAM alabilir miyim? Olabiliyorsa bile aynı verimi verir mi ? Şimdiden sağolun.
     RAM değiştireceğim yardımız lazım RAM değiştireceğim yardımız lazım RAM değiştireceğim yardımız lazım RAM değiştireceğim yardımız lazım RAM değiştireceğim yardımız lazım RAM değiştireceğim yardımız lazım

• dostum sanırsam anakartında 3 adet ddr3 1 gb lık ram bulunmakta, onların yerine 2 adet 4 gb ddr3 ram taksan daha iyi olur; hem pc hızlanır hemde ram slotundan tasarruf etmiş olursun..
  • webaslann kullanıcısına yanıt
    tamamdır, sağolasın kardeş yardımın için
  • bak sana tek tavsiyem bu 2 * 4 GB DUAL OLDUĞU İÇİN DAHA PERFORMANSLI OLURhttp://www.vatanbilgisayar.com/8gb-2x4gb-ripjawsx-ddr3-1866mhz-cl9-15v-dual-kit-ram.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

bak sana tek tavsiyem bu 2 * 4 GB DUAL OLDUĞU İÇİN DAHA PERFORMANSLI OLURhttp://www.vatanbilgisayar.com/8gb-2x4gb-ripjawsx-ddr3-1866mhz-cl9-15v-dual-kit-ram.html

@berkanenes
    Laptopa önerdiğiniz ram olmaz.Çünkü masaüstü rami önermişsiniz.

@webaslann
    Arkadaşın laptopta slot1 de 1 gb, slot2 de 2 gb toplam 3 gb ram var.
    3 slot 1 er gb değil yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki 4 gb RAM den 8'e geçiş bayağı fark yaratır mı?
  • hocam peki siz ne önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: umudunu.kaybetme

Peki 4 gb RAM den 8'e geçiş bayağı fark yaratır mı?

Baya fark yaratmaz ama katkisi olur tabii

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bikızılderili kullanıcısına yanıt
    8 gb ram yapacacağına 2 gb ram dursun 4 gb ramı 1 gb ile değiştir 6 gb ramın olsun. 6 gb ram hayli hayli yeter kardeş.
  • hakan181818 H kullanıcısına yanıt
    yeterse fazladan para vermeye gerek yok zaten, öyle yaparım eyvallah kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.