Şimdi Ara

Ram Ekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    sistemim şöyle...
    asus p5ld2-se anakart
    intel pentium D 3.0 Ghz
    sapphire ati radeon x1600 pro 512
    kingston (KVR533D2N4/512) X 2 = 1gb ram

ben bilgisayarımın ramini 2 gb ye yükseltmek istiyorum.. ve yine kingston almayı düşünüyorum.. sorum şu, aynı modelden mi almam gerekiyor yoksa başka bir kingston modeli de çalışırmı uyumlu bir şekilde şimdi 512 lik ramlerimle... yardımcı olursanız sevinirim...

• Burada önemli olan mhz değerleri. Anakartınız 667 mhz ye kadar destek veriyor. Kingston ya da herhangi bir markanın 533mhzlik ya da 667 mhzlik bir RAM ini alsanız da olur. İlla aynı modelin 1gb lığını almanıza gerek yok. Tek 1gb 667mhz de alabilirsiniz da , 512x2 667 mhz de alabilirsiniz..
  • ilginiz için çok teşekkür ederim... yani dediğinize göre 1gb 667 mhz lk ram alırsam sistemimle sorunsuz çalışıcak...
    :)
    tekrar teşekkürler...
  • evet bu konu benimde ilgilendiğim bi konu benimde 1gb var ama frakansını bilmiyorum o bulunurda;benim anakartımın iki tane slot girişi var acaba 1 tane 2gb mi alayım 3 gb olsun 1 gb mı alayım 2 gb olsun
    yada anakartmı değiştireyim
    NOT:2 SLOTLU
  • anakartta 2 slot varsa max kac gb destekliyor acaba?gigabyte 945 yazmissin marka model yazmamissin.belki 2 gb destekliyor belki tek parca 2 gb yi takamiyorsun sitesinden arastir once hem ne yapacan 3 gb yi?elindekinin bak hizina 2*1 yap yeter iste.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.