Şimdi Ara

RAM EKRAN KİTLENMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 Adet Kingston 8 GB 1333MHZ Ram kullanıyorum Anakartım : GIGABYTE 990XA-UD3. 2 ram de takılıyken sürekli takılma yaşıyordum en sonunda bilgisayarı kitlenmeler yüzünden açamamaya başladım. Ramlerin her ikisini de tek başına kullandım sıkıntı yaşamadım fakat ikisi beraber takılıyken ekran kitlenmesi yaşıyordum. Bu sorunu nasıl çözerim? Ramlerden biri arızalı olsa tek başlarına denediğimde kendini belli ederdi. Ayrıca anakart uzerınde 4 adet (2 adet beyaz 2 adet mavi) ram slotu var bu ramlerin ikisi de mavi slotda takılıydı. Kitlenme yaşamamam için ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstf262 -- 6 Ekim 2015; 1:26:32 >

• ramları degisitirim calıstırmayı deneyin eger ekran siyah olurda acılmassa komple kapatp tekrardan aynı işlemi yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hileli622

ramları degisitirim calıstırmayı deneyin eger ekran siyah olurda acılmassa komple kapatp tekrardan aynı işlemi yapın

Ramleri mavi slotlardan çıkarıp beyaz slotlara taktım problem yaşamıyordum yalnız Cs:Go oyununu oynarken yine kitlenme yaşadım. Sora reset attım bilgisayara yük üzerinde değilken sıkıntı yaşamadım. Arızalı ram mi var sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    laptop ekran kararması
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.