Bildirim
ram hakkında..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
2x512 TWINMOS DUAL KIT CADT -
2 TANE 512 AL DUAL YAP HIZI GOZLE GORULUR SEKILDE ARTAR -
peki marka olarak kingstonmu tercih edersiniz bide bu üstüne bakır soğutucu falan takılıyor onun faydası olur mu? -
quote:
Orjinalden alıntı: borgo
arkadaşlar bende ıkı adret 256 333 mhz lık ram var. ben rami 1 gb yapmayı düşünüyorum ama 1 adet 1 gb 400 lıkmı alayım yoksa 512 lık ıkı adet 400 mhz mi alayım hangisi daha performanslı çalışır? anakartım asus dual özelliği var
arkadaşlar atlamış sendeki remler 256 333 mhz lık ddremler alacağın 400 ddr ler otamatik olarak geri destek olarak 333 mhz'de çalışacaklar buda sistemin 400 mhz hızından faydalanamayacak anlamına gelir ... senin için sorun değilse 333,ve 400 kulana bilirsin ancak imkanın varsa 333 satıp bununla 2x 1gb lık kitlerden alabilirsin öteki türlü hız düşecek ... tabi burda anakartın destekliyorsa 400 'ü ve dual kiti.. olayını.. -
quote:
peki marka olarak kingstonmu tercih edersiniz bide bu üstüne bakır soğutucu falan takılıyor onun faydası olur mu?
Forumda bazı arkadaslar faydalı olutor diyo kimileri fatdasını görmedim diyo ama bence faydalı oluyor çümkü kasanın kendi iç sıcaklıgını düsmesini saglar...
bu arad bence dual ddr 400*2 kinston al corsairde olabilir ve eski ramlarin 333 diye 400 ramlar de 333 calıscak diye bir sey yok hüküm arkadasıma katılmıyorum (hüküm kusura bakma)
tercihini 512 Mb Dual DDR dan yana kullan... -
yaw ben anlamadım nasıl yani katılmıyosun.bu bir gerçek bir olaydırher zmn sistem düşük olan frekansda çalışır.zaten hüküm arkadaşımız arkadaşın sorusuna mantıklı cevabı vermiş bencequote:
Orjinalden alıntı: serhatiskodra
quote:
peki marka olarak kingstonmu tercih edersiniz bide bu üstüne bakır soğutucu falan takılıyor onun faydası olur mu?
Forumda bazı arkadaslar faydalı olutor diyo kimileri fatdasını görmedim diyo ama bence faydalı oluyor çümkü kasanın kendi iç sıcaklıgını düsmesini saglar...
bu arad bence dual ddr 400*2 kinston al corsairde olabilir ve eski ramlarin 333 diye 400 ramlar de 333 calıscak diye bir sey yok hüküm arkadasıma katılmıyorum (hüküm kusura bakma)
tercihini 512 Mb Dual DDR dan yana kullan...
-
2x512 kingstone ddr400 -
tabiki de 333 lükleri satacağım 333 mhz de çalışacağını bikaç kişidende duydum bu yüzden 2x 512 400 lük düşünüyorum anakartım asus p4v800 dual destekli benım anlamadıgım 2 adet 512 400 lük rami takınca dual mı çalışacak dual çalıştığını nerden anlayacagım başka yapılacak bişey varmı? biostan ayar falan?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borgo -- 17 Mayıs 2006; 15:07:53 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X