Şimdi Ara

RAM için acil bilgi lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba değerli arkadaşlar sitede yeniyim ve bilginize ihtiyacım var yeni bir ram ilave etmeyi düşünüyorum ancak birçok yere baktım ve kafam karıştı elimdeki ram bilgisi 512mb pc3200(200mhz) diyor sitelerde baktım ve 200mhz olanına rastlamadım sanırım benimki biraz eskisi hep 400mhz falan olanları var acaba 400 mhzlık alsam(512mb) yanyana sorunsuz çalışır mı yoksa aynısından mı bulmam gerekiyor uyumlu ve tam performans almak için ne yapmak lazım teşekkür ederim...

NOT: bu arada anakartım asus p4800-x 400/533/800 destekliyor diyor...

• Dostum o baktığın 200,aslında 400 DDR dual bilmemne diye geçer,programlar 200 olarak gösterir fakat senin ramin 400 mHz ve DDR..Aşağıdaki linkte senin rame(kingston olduğundan yola çıkarak) uygun rami koyuyorum:

Mevcut ramin Kingston ise tıkla

Mevcut ramin Twinmos ise tıkla

• hay Allah razı olsun yaa bende diyorum niye benim düşük diye:) bu arada ramde kingston benim yazmayı unutmuşum tekrar sağolasın dostum 400lük çaktım mı olur diyon yani bak bu işe çok sevindim sana donanımın da sorunsuz günler dilerim tekrar teşekkürler...
  • İyi dileklerin için teşekkür ederim..Bende de aynı ramler var 512*2 çift kanal çalışmaktaİyi sabahlar:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    !!! - Lütfen çok acil - !!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.