Şimdi Ara

Ram im 4 gb ama 3.25 gb gözüküyor ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sipariş veridğim bilgisayar bugun geldi windows u kurdum fakat bios dan anlamadığım için biosdan herhangi bir ayar yapmadım.şu an bu yeni gelen bilgisayarımdan yazıyorum.

bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler dediğim zaman ram imi 3.25 gb olarak görüyor. halbuki ram im 4 gb platinium ocz.

anakartım ga-ma 770-ud3

neden böyle gözüküyor ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim.

• arkadaşım xp 32 bit bile değil ise zaten max destekleyeceği 3.25 olduğu için daha fazla göstermez sanırım 32 bit 6.5 gb xp prof 3.25 gb 64 bit ise 128 gb destekliyodu 64 bit ten eminim ama 32 bit ten diil
  • Xp ya vista 32 bit kullanıyorsanız 3,25 gb dan fazla göremez . Ancak 64 bit bir işletim sistemi kurarsanız 4 gb olarak görür
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

Xp ya vista 32 bit kullanıyorsanız 3,25 gb dan fazla göremez . Ancak 64 bit bir işletim sistemi kurarsanız 4 gb olarak görür

Aynen katılıyorum eğerki 4gb ve üzeri kullanmak istiyorsanız 64 bit işletim sistemi kurmalısınız...
  • Bıkmıyorsunuz şu konuyu açmaktan. Arama yapsanız, 50 defa açıldı bu.
  • Vista 32bit 4gbı goruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoLY.oNE

Vista 32bit 4gbı goruyor

• ben şu an windows xp kurdum sanırım 32bit ondan olmuş vista 32 bit kursam 4 gb görür yani?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.kiLLerMan

quote:

Orjinalden alıntı: HoLY.oNE

Vista 32bit 4gbı goruyor

inanmıyorsanız buyrun

bu vista 32 bit

Ram im 4 gb ama 3.25 gb gözüküyor ...

• 4 GB RAM GÖRMEME SORUNU ve Windows İşletim Sistemleri ==>http://forum.donanimhaber.com/m_20404150/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.