Şimdi Ara

Ram kullanımı 1,09gb vurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci :İntel(R) pentium 4 cpu 3.00GHz ve 2 gb ram kullanıyorum. İşletim sistemi windows 7 64 bit xpden geçtim ama hiç bir sorun yaşamadım. Windows 7 den öncede ram'i fazla kullanıyordu pc . Şu aralar dünden beri 1,09 a kadar ram kullanımına vurdu zaten cpuda çok kullanıyor internette gezinirken bile cpu fazla kasıyor 100lere vuruyor birde ram çıktı daha kötü oldu resmen ızdırap çekiyorum neden böyle oldu anlamadım cpu ve ram kullanımını normale getiremedim bir yardımcı olursanız çok sevineceğim

• Yokmu bu işin bilen kimse bilgisayar bilgisayarlıktan çıktı çilalı taş devrindeki bilgisayarlara döndü çoooooook kasıyor

Uploaded with ImageShack.us

• Yukarıda yanlış linki vermişim k bakmayın
    http://img404.imageshack.us/img404/8941/cpugif.png
  • bilgisayar kastığı zaman görev yöneticisinden işlemlere gel cpu yu en çok kullanan program(lar)ı tespit et, internettewww.budosyanedir.com tarzında siteler var, bu sitelerden cpuyu sömüren programın ne olduğu hakkında bilgi sahibi olabilirsin. Benim kanaatim virüs trojan mall spy vs. gibi bir asalağın bilgisayarını sömürüyor olması.
  • P4 3GHZ ve 2GB bellegi olan bir makinada cok normal bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solitude

bilgisayar kastığı zaman görev yöneticisinden işlemlere gel cpu yu en çok kullanan program(lar)ı tespit et, internettewww.budosyanedir.com tarzında siteler var, bu sitelerden cpuyu sömüren programın ne olduğu hakkında bilgi sahibi olabilirsin. Benim kanaatim virüs trojan mall spy vs. gibi bir asalağın bilgisayarını sömürüyor olması.

yaptım ama sadece benim bulundugum firefox 135kb kullanıyor başka bir problem yokvirüs trojen mall spy vs. hiç biri makinada eminim max blast 4 ile komple silmiştim çok yakın bir zamanda ve norton 360 kullanıyorum makina temiz

• quote:

Orijinalden alıntı: axiadam

P4 3GHZ ve 2GB bellegi olan bir makinada cok normal bir durum

bu durum normal ise önceden de böyle yapması gerekmezmiydi son 2 ayda bilgisayar böyle oldu ve ram de şimdi tavana vurmaya başladı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 GB ram 4 GB gözüküyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinek_Vales1
    quote:

bu durum normal ise önceden de böyle yapması gerekmezmiydi son 2 ayda bilgisayar böyle oldu ve ram de şimdi tavana vurmaya başladı

XP'den 7'ye gectiginizi soylemissiniz..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sinek_Vales1
    quote:

XP'den 7'ye gectiginizi soylemissiniz..

evet windows 7 ultimate 64 bit 'e geçtim ama xpdeyken inanının berbattı bilgisayarı her açmamda 3 resetten önce windows başlamıyordu beklemeye alınca donuyorduwindos 7ye geçtim kurtuldum ve windows7den öncede bu kasma olayı vardı acaba fanım mı yetersiz

• yok arkadasım aynı sorun bendede var. hemde yeni basladı. eskıden bluetooth programı tek basına aktif olmamasına ragmen 1gb kendı basına ram yıyordu sımdı durduk yere bır oyun dosyası ki eskıden 300kb ram kullanan bır oyundu sımdı o 1gb ram kullanmaya basladı. oyun oynayamaz hale geldım. vırus olmadıgına bende emın gıbıyım cunku kullandıgım programlar sabıt. win7 64 bıt kullanıyorum bır cozumu bılen yokmu
  • win 7'ye geçtikten sonra bir daha format attınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

win 7'ye geçtikten sonra bir daha format attınız mı?

evet format attım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.