Şimdi Ara

Ram'Le iLgili bi sorun sanıyorum. YarDımm Lazımm..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • seLam..Arkadaşlar.. Pc'im ile ilgili bi sorunum var. cOk tuhaf geLio bana.. yakLasık 1 aydır war bu sorun...
    Bilgisayarı başlatıyorum.. herŞEy normaL acıLıyor Pc fln.. Kasanın içindeki ram 1gb tek ram fakat bilgisayarım/özelliklerde 512 ram diye gözüküyor.. Cok tuhaf ama doqru =) yada bana tuhaf gelio..Bazende durup dururken ole msnde takılıyorum pc tık diye bi ses gelip reset atıyor sanki.. ve bu resetten sonra pcdeki ilk ekran cdromun ve ramin gözüktüğü ekran donup kalıyor.. bugün eve geLdgmde elektrikler gitmişti ben yokken ve pc acık olduqundan dolayı işte noldu artık bilmiorum ama kapanmıstı acılmaıodu windows ekranına gelip tekrar reset atıodu..
    herneyse format atıyım dedim.. attım fln herşey normal hale geldi.. ramda 1024 gözüküodu.. programları fln yükledim herneyse.. sonra yeniden baslattım pcyi gene ilk ekranda dondu kaldı neyse gene res attım .. ve ram 512(**uzun sayılar)** gibi gözükmeye basladı .. mecbur tekrar tekrar reset atmak zorunda kalıyorum..
    Sizce acaba bu sacma sapan sorunun nedeni nedir? ne yapmalıyım? yaRdımLarı beqLiorm.

• 512x2 adet mi ram ler ? Ram'ler bazen uyumsuzluk gösterebiliyor. eğer farklı marka filansa veya özellikleri farklı ise olabilir. bazen ram bozuk veya yanmış olabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.