Şimdi Ara

RAM lerim default hızında çalışmıyor ... :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar derdime bir çare dizüstü pc ye ram aldım içindeki 333 mhz di ben 400 aldım ocz nin bide, bilgisayar rahatladı fakat ramler 266 mhz hızında çalışmaktalar, dizüstü bölümünde sordum cevap vermediler, amd turion cpu, ati RX480 chipset var, dual mod bile görmedi üstelik ya bi çalışsa uçacak bilgisayar ama, yardımcı olabilirseniz ne mutlu bana. markası MSI bıos ta görünürde ayarlamak için yer göremiyorum acaba bi tuş kombinasyonu olabilir mi...
    bu arada birşey denedim modulleri tek olarak taktığım zaman 400 mhz hızında çalışmaktalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiRk0R -- 2 Temmuz 2007; 15:27:25 >

• Uçma olayı abartı yani dual de olsa 800MHz de çalışsalar vereceği performans ancak o kadardır. Dual olmaması normal eğer içindeki 333MHz ise. 266 nedir niye oldu bilmiyorum, ama 400 de olsa 266 ile aynı performanstadır o yüzden endişelenecek bir durum yok rahat ol.
  • arkadaşım anladığım kadarıyla ram eklemesi yaptın ve eski ramlerin 333 lük olduğu için şu an ikisinin frekansı mecbur olarak düşükte çalışıyor.yani eski ramler 400Mhz de çalışamadığı için.hızlı olan yavaşa uyuyor
    ters bişey yok yani normal takma kafanı
  • cevaplar için saolun eski ram artık yok, yeni iki modul de 400 mhz. tek tek takınca 400 mhz de çalışıyorlar, fakat ikisini beraber takınca 266 ya düşüyor ve dual mod olmuyor
  • hmm walla arkadaşım bu konu beni aşıyor o zmn ,kusura bakma yardımcı olamayacağım:(
  • Ben de anlamadım valla garip ve saçma bi durum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram yükselttim PC açılmıyor
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.