Şimdi Ara

Ram paylaşımı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartım ramin bir kısmını kullanıyo ve sistem boştayken bile fiziksel bellek %50 altına inmiyor bu ram paylaşımı nasıl kapanır.Ustalardan kral bir cevap gelirse sevineceğim.

Sistem

CPU : AMD FX 6300
    ANAKART : ASUS M5A91 2.0
    RAM : 4 GB
    MONİTÖR ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ : 1600x900

Sistem Derecelendirme
    İşlemci: 7,4
    RAM: 5,5
    Ekran Kartı:7,9
    Sabit disk: 5,9

Sistem yeni formatlandı tamamen temiz. Yardım edenlere şimdiden teşekkürler. Sistem ssleri alttadır.
     Ram paylaşımı sorunu Ram paylaşımı sorunu Ram paylaşımı sorunu

• Koskoca forumda bi yardımcı olucak yokmu ya günlerdir uğraşıyorum.
  • o kullanılan belleği sistemin kullanıyor ekran kartı ramden kullanmak için önce kendi belleğini daha sonrada yetmezse ramden kullanır orada yazan 3200 lü rakkam maksimum çıkabileceği rakkamdır kullandığıu rakkam değil sisteminde sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

o kullanılan belleği sistemin kullanıyor ekran kartı ramden kullanmak için önce kendi belleğini daha sonrada yetmezse ramden kullanır orada yazan 3200 lü rakkam maksimum çıkabileceği rakkamdır kullandığıu rakkam değil sisteminde sorun yok

Sitemimde 4 GB ram olmasına rağmen görev yöneticisinde toplam bellek 3 GB olarak gözüküyor geri kalan 1 GB ram nereye gitti rarmım single ram yani tek slotluk ram 1 gb eksik olmasının sebebi nedir oyunlarda kasmayı bu yapar mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.