Şimdi Ara

Ram problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Resimde gördüğünüz gibi bir problemim var aslında 8gb ram kullanıyorum fakat 3gb veya daha fazla kullanmaya başlayınca %85 üstü kullanım oldu diyor bunu nasıl çözeriz çünkü oyunlarda tekleme yapmaya başlıyor böyle olunca

Ram problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozkurt1807 -- 6 Ocak 2018; 15:18:55 >

• Selamlar,

Orda gösterilen değerlerde bir anormallik olduğunu düşünmüyorum. Windows ve üstündeki programlarla yaklaşık 2gb - 3gb arasında ram kullanıyor oyununuzda 3gb kullanıyor buda neredeyse %80 küsüre denk gelir. Sizin sıkıntınız ram yetmediği için swap atması windows %100 ram kullanımına izin vermez bir takas alanı ve gerekli bir boşluk bırakır. Bu nedenle hdd yi ram gibi kullanmaya çalışıyor oda takılmalara sebep oluyor. Bunu 2 şekilde çözebilirsiniz. Ram takviyesi yaparak ki tavsiyem budur. Yada ssd gibi hızlı bir hdd alarak swapları daha hızlı ve sıkıntısız almasını sağlayabilirsiniz.

Oyuna girerken game boost gibi programları kullanırsanız gereksiz servisler ve programları kapatarak biraz rahatlama sağlayacaktır. Ama kesin çözüm değildir. Sadece bilgi amaçlı olarak bahsettim.

Kolay gelsin..
  • Çok Teşekkür ederim cevabınız için güzel açıklama yapmışsınız oradaki değerlerden tam anlayamamıştım fakat kaynak izleyicisini açtığımda tam açıklamalı bir şekilde kullanılan ve boştaki ram değerlerini gösterdi bu yüzden ben de ram arayışına girdim :) 4gb daha eklersem herhangi bir sıkıntı çekmem diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PUBG Ram Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.