Şimdi Ara

ram problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. anakarta iki tane ram takdigim zaman pc restart atiyor, ya da sistem acilmiyor. bi sekilde hata veriyor yani.. ram lari teker teker denedigim zaman sorun yok. gayet normal calisiyor. fakat iki ram i takdigim zaman (cesitli slotlarda da denedim, hatta farkli renkli slotlarda dahi denedim) sorun basliyor... anakartim yeni, ramlar ise onceden sorun cikartmiyorlardı...

neden iki tane ram takinca sorun olur ki? mhz leri falan da ayni bu arada :)

• Renklerle alakalı ama sen hepsini denemişsin sanırsam :) Ben MSI anakartlarda karşılaştım baya bu problemle geri gönderiyoduk ...

Ramler dede sorun olabilir tabiki unutmamak lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LogSgLe -- 13 Şubat 2008; 22:41:07 >
  • Bence Ramlerde Bi sorun yok sana katılmıyorum çünkü aynı sorunla bende karşı karşıyayım bu sorunu çözebilecek biri yok mu illaki servise mi götüreli. oraya da bi ton para verelim lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler.....

• ilginc bi sorun. yeni ram alsam ayni sorun mu olacak yani :)
  • hayır tabiki ama anakartım 3 gb ye kadar destekliyooo bende...ama bir türlü olmuuyooo 2. ram i takınca yaa pc açılmıyooo yada açıldıktan sonra kilitleniiiyoooo....
  • ram lerin mhz değerleri aynı mı??

farklıysa problem yaratabilir...
  • evet arkadaşım hepsi aynı markası billeeeee...
  • bu Sorunu Çözebilecek birisi yok mu bu sitede arkadaşlar.....
  • biosu güncellemeyi deneyin...
  • Arkadaşın nasıl güncelleme yapılacağını bi bilsem bu konuda cahil kalmışım ama güncel driverı buldum.....

• RAM'lerini baska bir makinede BERABER dene arkadasım. Eger problem olursa bil ki RAM'lerin problemlidir ve büyük ihtimal de aynı sandıgın frekansları farklıdır. Yok eger problem cıkarmassa bu sefer anakart üreticinin kapısını calmak durumunda kalacaksın demektir..
  • evet arkadaşım ram ler tamamen sorunsuz olarak çalışıyoo.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.