asus p5w dh dlx de E6600le kullanmak üzere ram tercih yapmam gerekiyor fakat sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var ben bunlar arasında pek karar vereemdim ama aklım kingston diyo çünkü ülkemizde her yerde garantisi geçen bir ürün.bide corsaire biraz kafam takıldı. muskin kalitesini biliyorum ama garanti olayından korkuyorum. bütçem en fazla 350YTL. Varsa bunlardan başka Sizin tavsiye edebileceğiniz bir model varmı?
Conroe, kısa işhatlı olduğu için, yani bir çevrimde az veri işlediği için, ram timinglerine çok bağlı bir işlemci. Ondan ötürü Mushkin öneririm kesinlikle. Hoş, yüksek bant genişliğide conroe de çok önem teşkil ediyor, bir tane daha muskin eklemesi yaparsın ileride, o zaman mükemmel olur.
3-3-3-10 zamanlamalardan bahsediyoruz.
peki veri hızınında onemi varmı sence yani 800 ile 667 arasında fazla fark varmıdır
illa 800mhz al diyormusunuz. Yani ilerde ramlerin 667 mhz olması nasıl bir sorun çıkarır mesela overclock ta 6300 ile
mushkin den garanti yüzünden biraz korkuyorum yarın firball kapandı diyelim garanti ne olacak peki ?
Arkadaşlar bende alıcam ram ve kararsızım.
Biraz hafif bilimsel açıklama lazım...
Şimdi corsair 667 mhz lik ram mi alsak yaosa 800 mü.
Conroe ile overclock için ..
Arada fiyat açısından soruyorum olayı biraz bütçe kısıtlı.... Yani düşük gecikmeli 667 mi yoksa biraz daha yüksek geç ikmeli 800 mü.
Bu konuda ki yorumlarınız nasıldır........
bu muhskin ramleri kullanan kimse varmı ?
mushkinin timingleri çok güzelmiş ddr1 gibi 3 ü arasında hiç tereddütsüz mushkin...
Selamlar
Ben biraz baktım ama incele istersen arada %2-%5 lik bir fark anca oluyormuş fazladan 100$ vermeye değer mi? bilmem