Şimdi Ara

!!!!!Ram-Ses-Ekran Kartı Upgrade!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar biliyorum bu ve benzeri konular çok açıldı ve bayağı bir tartışıldı ama nede olsa para kolay kazanılmıyor bu yüzden insan harcarken dikkatli olmalı ve aldığı parçanın kalitesinden de emin olmalı .

Sistemim:
    intel 2.4GZ 533MHz (512kb önbellekli)
    512MB ram Kingston DDR 333MHZ CL2.5
    Gigabyte i845 PE anakart
    Msi G-force 4 Ti4200 ekran kartı

Şimdi diyorumki bu makinaya bir 512MB ram Kingston DDR 333MHZ CL2.5 daha eklesem onboard olan ses kartımı biostan iptal edip yerine SOUND BLASTER LIVE 7.1 SES KARTI alsam (forumda bir yerde okumuştum oyunlarda falan ses çözümleme işlemi işlemciye yük bindiriyormuş ) ekran kartı olarakta ASUS ATI RADEON 9550GE/TD 128 MB AGP EKRAN KARTI yada 256 MB olanımı alsam .MSI Bulamadım ; overclock yapıcam ama öle aşırı değil .Ekran kartında ram önemli denmiş başka başlık aldında kartın kutusunu açmadan ramin marka ve model nosunu öğrene biliyormuyuz? Eğerki öğrenebilme şansımız varsa hangi model ve marka rami tercih etmeliyim ? Körü körüne hiç bir zaman marka bağımlısı olmadım sizin önerileriniz benim için önemli bu üç parça için görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum .

• Güzel düşünmüşsün ancak ekran kartının 9550 modelinde 256 mb olanların 128 liklere nazaran overclock imkanının daha az olduğu söyleniyor.Ona göre düşün.Ekran kartının samsung rame sahip olanları daha iyi.
  • peki yukarıda yazdığım ses kartı kullanan veya kullanmış olan arkadaşlar nasıl tavsiye edermisiniz sitem performansına etkisi nasıl olur ?
  • ses kartı iyidir on boarda göre cok fark ediyol
    ekran kartınıda 128 al daha hızlı
  • ekran kartında başka marka ve model önerecek var mı ?
  • MSI Radeon 9550 128mb 128bit olanından al paşa paşa kullan. Güzel alet. Tavsiye ederim.
  • Bence ram ve ses kartı alma. nvidia 6600 veya 6200 al onun yerine. ileride komple anakartı vs. değiştirince 333mhzlik ram işine taramaz. boşuna rame para verme derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartında Dual Bios
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • arkadaşlar ben bu bilgisayarı 2 sebe daha kullanacağım o yüzden bu upgrade olayına girdim .Msi 128 mb ne yazıkki piyasada yok şu anda yada ben bulamadım.
  • bnce ram ve ekranı şimdi sesi sonra al.... we biraz daha para ayırıp 9550 yerine x600 daha da verebilirsen 6600 düz al.... ram ise doğru tercih, ses kartı da...
  • @ ea_twilost @
    X600 değilde 9600 demek istedi sanırım.

Sadece ekran kartı ve ram al bence. Ses kartı alma. Yerine Dvd-rw , v.b. bir parça alabilirsin.
    Ayrıca kasanın güç kaynağın da önemli. İyi bir kasa ve güç kaynağın yoksa başın ağrıyabilir. Ses kartı parasını kasaya yatırman gerekebilir.

Ekran kartı olarak İkinci el 9800pro'lar alabilirsin. Hatta geçenlerde MSI 9800pro@XT satılıyordu . 120-130$ civarında bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven70 -- 23 Ekim 2005, 1:10:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.