Şimdi Ara

ram slot sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim şimdi iki adet 512mb lik kıngston ram var.. ram slotu anakartımda 4 tane var..bunların ilkine birinci ram i takınca normal çalışıyor.. diğer ram i de dördüncü slota takınca normal bir şekilde çalışıyor..fakat benim sorunum boşta kalan 2 slot a ram takınca pc açılmıyor...acaba sloatlarda mı bi bozukluk var yoksa benim bilmediğim bişey mi var..

şimdiden teşekkür ederim

• Anakartının kutusundan çıkan ufak el kılavuzunun Memory bölümünde bir tablo vardır XX DS SS gibi işaretler olan. Orada "İngilizce olarak" nedeni yazar.

Soru sorarken anakartının marka modelini yazmazsan kimse sana yardım edemez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mselcuks

Anakartının kutusundan çıkan ufak el kılavuzunun Memory bölümünde bir tablo vardır XX DS SS gibi işaretler olan. Orada "İngilizce olarak" nedeni yazar.

bunun anakartın marka model verilmesiyle ne alakası var ki slotlarda sorun oldugunu anlayabilir misin sanki anakart marka modeli verilseydi

her neyse hocam ram slotlarında ram leri teker teker deneyin hangisinde pc açılmaz ise o slotta sorun vardır illa 2 rami birden denemenize gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: arda1811

quote:

Orjinalden alıntı: mselcuks

Anakartının kutusundan çıkan ufak el kılavuzunun Memory bölümünde bir tablo vardır XX DS SS gibi işaretler olan. Orada "İngilizce olarak" nedeni yazar.

bunun anakartın marka model verilmesiyle ne alakası var ki slotlarda sorun oldugunu anlayabilir misin sanki anakart marka modeli verilseydi

her neyse hocam ram slotlarında ram leri teker teker deneyin hangisinde pc açılmaz ise o slotta sorun vardır illa 2 rami birden denemenize gerek yok

arkadasa katılıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: arda1811

Anakartların RAM yerleşiminde seçiciliği vardır. RAM'ler DS (Double Side) ve SS (Single Side) çipli üretilirler. Bazı kartlar yuvalarda DS yada SS RAM seçer. Bunu da anakartın Manul/Kılavuz içindeki Memory/Bellek sayfasında tablo ile gösterir.

Slotlarda sorun olmaz, az öğrenmeye çalışıp sonra yorum yapın lütfen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 Slot Ram yoksa 4 Slot Ram ?
    8 yıl önce açıldı
    DDr3 667 mhz 4 gb ram sorunu
    12 yıl önce açıldı
    4 Slot 3600MHz Ram Sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.