Şimdi Ara

RAM SLOTUM YETMİYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI P4M900 ANAKARTIMDA 2 ADET SLOT VAR VE 2 X 512 TWİNMOS RAM TAKMIŞLAR. BENDE 2 X 1024 LÜK BİG BOY RAM ALDIM VE SLOTLARIM DOLDU. ANCAK ANAKART 4 GB Yİ DESTEKLEYEBİLİYOR. RAM KAPASİTESİNİ BAŞKA HANGİ YOLLARLA ARTTIRABİLİRİM. NEDEN BU ANAKART 2 SLOTTAN OLUŞUYOR. BENİM ESKİ ANAKARTIM BİLE 4 SLOTLUYDU. NE YAPMAM GEREKİR. TAVSİYELERİNİZİ VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

• quote:

Orjinalden alıntı: reklamalk

MSI P4M900 ANAKARTIMDA 2 ADET SLOT VAR VE 2 X 512 TWİNMOS RAM TAKMIŞLAR. BENDE 2 X 1024 LÜK BİG BOY RAM ALDIM VE SLOTLARIM DOLDU. ANCAK ANAKART 4 GB Yİ DESTEKLEYEBİLİYOR. RAM KAPASİTESİNİ BAŞKA HANGİ YOLLARLA ARTTIRABİLİRİM. NEDEN BU ANAKART 2 SLOTTAN OLUŞUYOR. BENİM ESKİ ANAKARTIM BİLE 4 SLOTLUYDU. NE YAPMAM GEREKİR. TAVSİYELERİNİZİ VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

En basitinden elindeki 2x1GB ramleri satıp 2x2GB ram alabilirsin mesela. 4GB ram gerekli mi ki sana o kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 11 Mayıs 2008; 22:21:29 >
  • 2 X 2 GB RAM DEN ZİYADE BU 512 MB LİK RAMLERİ DE KULLANABİLSEYDİM 3 GB DAHA İYİ OLURDU EN AZINDAN BOŞA ÇOK PARA VERMEMİŞ OLURDUM. BEN VATAN A GİTTİM VE ELLERİNDE 2 GB LİK RAM OLMADIĞINI SÖYLEDİLER. BENDE 1 GB LİK ALDIM YANLIŞ YAPTIM HERALDE. 2 GB LİK 667 MHZ LIK OLANI VARMIDIR VE VARSA NE KADARDIR Kİ ???
  • Evet hakikaten bana göreymiş ama geç kaldık biraz. Teşekkür ederim ilgin için...
  • 2 gb işini görür bi kaybın yok ama madem diğer ramleri de kullanabilmek istiyordun o zaman 2 gblık ram alacaktın + 512 takardın en azından.Almadan önce bilmiyor muydun anakartında kaç slot oldugunu.Neyse önemli değil 2 gb yeter nasılsa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.