İmzamdaki anakart ve ramlere sahibim , gecen gün netten 2 tane ''CORSAIR 2GB DDR2 800MHz Value Select VS2GB800D2 ''' aldım. Çalışmadı 4 tane ram slotum var her turlu kombinasyonu denedım ama calısmıyor eskı ramlerımı taktıgım zaman sıkıntı olmuyor. ama yenı aldıklarım eskı ramlerre beraber de olsa olmasada calısmıyor. Nedenı ne olabılır? Şimdiden tşkkuer
mgh hızını anakartin desteklemiyor olabilir veyada bios ayarlarinda sabit frekans hızı sabitlenmiş olabilir biosu bi resetle öle dene derim ben
mhz hızlarını goz onune alarak zaten aldım 800 mhz biosu resetleyıp de denedım ama olmadı . 1. ram acılırken reset atıyor 2. ram ıse hıc acılmıyor uzunca dit sesi cıkartıyor hepsini bir takıncada uzunca dit sesı gelıyor ?????????
dıt öten ram kesinlikle arizali aldiğin ramlar dual kit ise teki arizali ise dieride calişmaz cünkü 2 si birbirine entegredir ramlarini geri götürüp değisim talep et
aldığım ramler kit değil ama 2 tane aynı aldım . yarın yeğenimin pc sinde deneyeceğim onda çalışmazsa gotururum iade ederim. ama ya çalışırsa ?
Sorun ramlerdeymiş , yeğenimin bilgisayarına takınca aynı hataları verdi :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme