Şimdi Ara

Ram sorunu acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende 512 ram vardı cumartesi akşamı gittim bi ram daha aldım 512 lik internet cafeden öle duruyordu.Gittim eve taktım 1gb oldu gördü güzel ama oyunlarda hata raporu gönderiyor hiç bir oyuna giremiyorum direk hata raporu gönderiyor program bile kuramıyorum işletim sistemini vista yaptım aynı 4 kere sp2 xp attım orginal gene aynısı hard diski biçimlendirdim gene aynı onboardı söktüm ram slotlarıını diş fırçası ile sildim kolonya ile gene aynı benm 512 liği çıkardım int cafedeki ramı taktım sorun yok aldığım rami çıkardım benm rami taktım sorun yok ama 2 sini birden takınca sorun oluyor anlamadım nedir bu ya 4 gündür uğraşıyorum LÜTFEN YARDIM EDİN

• hocam iki ramin de çalışma frekansı aynı olmalı yoksa bu tür sorunlar yaşanıyor. örnek olarak ikisi de DDR400 olmalı.ram üzrerindeki etiketlerden kontrol edin aynı olup olmadıklarını
  • Ettim heache 2side ddr 400 mhz side aynı 2 sini takınca sorun oluo ayrı ayrı takınca sorun yok bir programla sorun çözebilirmi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihatnuroglu -- 11 Ocak 2010; 10:45:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram önerisi acil
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.