Bildirim
RAM sürekli yüksek !
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sende virüs değilde Antivirüs çok var -
Download Acellerator Plus'un faydasını gördün mü? -
Kullanmadığınız Arkaplanda Çalışan Programlar Var Onları Göz Atarsan İyi Olur Tuneup,DAP,Antimalware Bilmem Ne.. İşlem Bittikten Sonra Çıkış Yapsan RAM Şişmez.
+ Bilgisayar Uzun Süre Açık Bırakıp RAM Çok Şişiyorsa Çözüm Yolu >>>İndirmek İçin Tıklayınız<<<
Güncelleştirme Yaptıktan Sonra Bilgisayarı Yeniden Başlatın.
Tarafımdan Denenmiştir Herhangi Bir Sorun Yoktur. Bilgisayarım Şuan 4 Gün 10 Saat Açık RAM Kullanımı 1.55 GB
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaNKaWaReZ -- 22 Mart 2011; 19:39:46 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: destroy00
Sende virüs değilde Antivirüs çok var
haklı olabilirsin kanımca :)
yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim -
kaç işlem var sende öyle yahu :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: KaNKaWaReZ
Kullanmadığınız Arkaplanda Çalışan Programlar Var Onları Göz Atarsan İyi Olur Tuneup,DAP,Antimalware Bilmem Ne.. İşlem Bittikten Sonra Çıkış Yapsan RAM Şişmez.
+ Bilgisayar Uzun Süre Açık Bırakıp RAM Çok Şişiyorsa Çözüm Yolu >>>İndirmek İçin Tıklayınız<<<
Tarafımdan Denenmiştir Herhangi Bir Sorun Yoktur. Bilgisayarım Şuan 4 Gün 10 Saat Açık RAM Kullanımı 1.55 GB
Grafikli Oyun filan oynamadan veya Photoshop gibi program kullanmadan ram kolay kolay şişmez
-
quote:
Orijinalden alıntı: Atech4
Download Acellerator Plus'un faydasını gördün mü?
evet, başarılı bi program. -
quote:
Orijinalden alıntı: phenomll
kaç işlem var sende öyle yahu :D
yaklaşık 46-48.
seninkinden az :) -
Rahat ol benimkide farklı değil. 1,4 de benimki...
win 7 home premium 64bit kullanıyorum....
-
He 64 bit olduğunu yeni gördüm msconfigle gereksiz hizmetleri kaparsan (15-20 tane filan) 500 mb ye kadar düşüyor -
quote:
He 64 bit olduğunu yeni gördüm msconfigle gereksiz hizmetleri kaparsan (15-20 tane filan) 500 mb ye kadar düşüyor
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KaNKaWaReZ
Grafikli Oyun filan oynamadan veya Photoshop gibi program kullanmadan ram kolay kolay şişmez
Photoshop CS5 Ara Sıra Kullanıyorum,
Oynadığım Oyunlar Assasing Creed Brotherhood, Dragon Age2,Test Drive Unlimited2,Mafia II. Bir Yandan RYL Online Oynuyorum Günde 8-16 Saat Arası(Oyunda 2 Hesap Açıp Ortalama RAM Kullanımı 2.9GB)
İnternet Download Manager Kullananlar Her Hangi Dosyalar İndirdiğinde Abartılı Şekilde RAM Yükseliyordu Bu Yama Sayesinde Sorunu Ortadan Kalktı.
Siz Deneyin Ondan Sonra Yorum Yapın Kanıt Ne Olduğu Ortaya Çıkar En Azından Herkesin Faydası Olur.
Yama Açıklaması,
A nonpaged pool memory leak occurs when you use a WFP callout driver in Windows 7 or in Windows Server 2008 R2
Türkçe(Google Amca Sağolsun)
Bir diske alınmayan havuz bellek sızıntısı Windows 7 veya Windows Server 2008 R2 WFP çizgisi sürücü kullandığınızda oluşur
-
quote:
He 64 bit olduğunu yeni gördüm msconfigle gereksiz hizmetleri kaparsan (15-20 tane filan) 500 mb ye kadar düşüyor
bu gereksiz hizmetler hangileri bi yardımcı olsanız.... -
quote:
Orijinalden alıntı: kaan2121
quote:
bu gereksiz hizmetler hangileri bi yardımcı olsanız....
vardı sanki internette bunun listesi
ama riskli. -
quote:
bu gereksiz hizmetler hangileri bi yardımcı olsanız....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X