Bildirim
ram takviyesi hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sağol
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: özbay044
sağol
Anakartın desteklediği mhz olsun ona dikkat et.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anakart 3200 ve üzeri destekliyor onda sıkıntı yok ama diğer ramin aynısı olması lazım sanırım yoksa çakışır dendi
Çakışır evet. Sadece elinde olan 8 gb kullan, ileride paran olunca alırsın.quote:
anakart 3200 ve üzeri destekliyor onda sıkıntı yok ama diğer ramin aynısı olması lazım sanırım yoksa çakışır dendi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 11 Mart 2018; 22:53:24 >
ben çok fazla oyun oynuyorum özellikle pubg için artık 8gb yeterli gelmemeye başladı 4gb takviye ile idare ederim
quote:
ben çok fazla oyun oynuyorum özellikle pubg için artık 8gb yeterli gelmemeye başladı 4gb takviye ile idare ederim
Anladım. Alacağın 4 gb 2400 mhz olsun.
şimdi sipariş verdim bakalım inş. sorun çıkarmaz teşekkürler
-
-
Tek slot aynı marka model sadece 8gb olanı
quote:
Tek slot aynı marka model sadece 8gb olanı
O zaman kullandığın ram da da dual band özelliği yok. Dual band kullanman için ramlerin dual band özelliği olması gerek.
ram ı taktım oyunlarda ciddi fps artışı yapmasada baya rahatlama sağladı özellikle pubg de anlık droplar oluyordu şimdi tamamen geçti ram in dual channel özelliği var sanırım
quote:
ram ı taktım oyunlarda ciddi fps artışı yapmasada baya rahatlama sağladı özellikle pubg de anlık droplar oluyordu şimdi tamamen geçti ram in dual channel özelliği var sanırım
Rahatlar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X