Şimdi Ara

Ram Takviyesi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus p5q se2 anakartımın üzerinde OCZ DDR2 PC2-8500 Platinum 4GB (2x2) OCZ2P10664GK kit mevcut. Windows 7 64 bit işletim sistemi kullanıyorum ve ram takviyesi yapacağım. 1 yıl önce bilgisayarı topladığımda anakartım ve ramlerimle uzun süre uğraştım 1066mhz için. Oldu sonunda. Şimdi bir 2x2 1066 kit almak istiyorum ama benim ramlerimle aynı frekansta çalışabilecek ürün tavsiyesinde bulunabilir misiniz?

• Toplamda 8 gb ram kullanacaksınız? Hiç gerek yok! Ram alacağına ekran kartı hdd gibi bileşenleri yükselt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 26 Kasım 2010; 9:44:11 >
  • Aslında harici bir hdd var 750 gb. Ekran kartımıda çok fazla oyun meraklısı olmadığım için aklımdan geçmemişti değiştirmek. Pes2011 1920*1080 çözünürlükte çok çok rahat oynuyorum hiç problem olmuyor. Baz değil tabiki ama başka oyun oynamıyorum :D

Aslında dediğiniz gibi 8 e çıkarmaktansa bir sene daha bekleyip anakart ile birlikte DDR3'e yükseltmek daha mantıklı gözüküyor. Fikirler için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuty -- 26 Kasım 2010; 10:46:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram önerisi acil
    5 yıl önce açıldı
    Laptop Ram ve SSD Takviye
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.