Şimdi Ara

Ram tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar gene klasik bir ikilem arasında kaldığım için akıl verecek birilerine ihtiyaç duydum.Hemen anlatayım sahip olduğumun anakart h110m pro-vd onun yanında da kingston hyperx fury 2133 mhz ddr4 bir ram mevcut.Şimdi ben bu ram'e ek olarak 4 alırsam dual channel çalışacak ve gücünü tek ramden kullanmak yerine ikiye bölmüş olacak ama anakartımda 2 boş slot olduğu için ileriye dönük olmayacak 2x4 ram ile ne kadar oyunları sıkıntısız çalıştırabileceğim ise muamma.Nedeni ise teknolojinin çok hızlı gelişmesi bir bakmışız her şey değişmiş şuan çıkan oyunlar bile en az 6-8 arası ram istiyor minumum olarak.İkinci koşul ise 4'ün yanına bir 8 eklemek ve 12 gb ram yapmak böyle yaparsam elimde yeterli miktarda para olursa 4'ü satar 8 alırım bir tane daha ama bu sefer bir süre dual channel yapamayacağım ve performans farkı pek olmayacak gibi geliyor.

Özetleyecek olursam elimde olan 4 gb hyperx fury ramin yanına bir 4 daha ekleyip dual channel mi yapmalıyım yoksa 8 ekleyip ilerde diğer 4'ü değiştirmeli miyim ama o zaman da dual channel yapamayacağım ve performans kaybı yaşayacağım karar veremedim tavsiyelerinizi bekliyorum.Bu arada ana kartta çift ram slotu var.

İmla ve anlatım bozukluğu yapmış olabilirim kusuruma bakmayın uykusuz şekilde sabahın erken saatlerinde yazmak zorunda kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HappyT -- 14 Ağustos 2017; 5:13:0 >

• Bence ileriki zamanda 2 tane ramden olacağına 8 ekle sadece ramin birini değiştirmek zorunda kalırsın.Çift kanal olması performansı aşırı bir şekilde etkilemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işlemci tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Ssd tavsiyesi.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.