Bildirim
Ram test
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ben şahsen önce memtest kullanıyorum windows üzerinden. cpu thread sayısı kadar pencere açıp 16gb ram varsa 14gb/12thread=1150mb gibi her bir pencereye girip günlük için %500, video edit gibi şeyler içinse %1200/2000 gibi çalıştırıyorum. memtest uzun sürer yalnız para veririm diyorsan karhu var. 10€ sanırım daha hızlı hata bulmada. imc/soc testi içinse p95 blend. yetersiz voltaj da 1-3 saat arasında sistemimi kapatıyor. bunların hepsi ok ise. genel stability için bfv oynuyorum ben 😂 yuksek isida ramler sapitmaya basliyor bfv onun icin. gpu+cpu isisi ramlerde etki yaratiyor mu diye. Sen kutunu hotbox cevirmek icin realbench de bullanabilirsin sanirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elite InViCtUs -- 29 Ocak 2020; 13:34:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X