Şimdi Ara

RAM ve SSD takviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde Thinkpad R61i TYPE7650 cihaz var.

Windows 7 işletim sistemi vardı. Gayet güzel stabil çalışıyordu. Daha sonra hiç yükseltme sunmadı ama ben Windows 10 ISO'su ile yükselttim. Çünkü sisteme hiç bakmadım ve deneyeyim dedim. Ama o kadar yavaşladı ve kastı ki; acilen düşürme ihtiyacı duydum. Şimdi Windows 8.1 yüklü. Öyle güzel çalışıyor ki hemen açılıyor. Şifre girdikten sonra bile hiç beklemeden ana ekrana geçiyor. İnternet ve YouTube'da 2-3 saniye sonra açılıyor.

Sormak istediğim ben bu cihaza destekleyebileceği ( önereceğiniz) oranda RAM eklesem ve şu anda 512 GB HDD var onun yerinede SSD eklesem, Windows 10 kaldıracak duruma getirebilir miyim? Daha doğrusu bu belirttiğim eklemeleri yapabilir miyim? Çok güzel bir cihaz ve tertemiz. Yapabilirsem çocuğumun laptopunu bununla değiştireceğim. 
    Şu anda 1+1 2 GB RAM ve 512 HDD var.

Linklerden kontrol ederek destek sağlarsanız çok sevinirim.https://support.lenovo.com/tr/tr/solutions/pd014210-detailed-specifications-thinkpad-r61i#arc
    RAM ve SSD takviyesi RAM ve SSD takviyesi RAM ve SSD takviyesi RAM ve SSD takviyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8960F635E -- 2 Ekim 2024; 21:46:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 4 GB bellek ve SATA 2,5" SSD (okuma önbelleği var) ile Core 2 Duo T8100 2,1 GHz Windows 10 kullanıyorum.

SSD şart. Şehir efsaneleri 4+4 GB mümkün diyor, kimi satıcılar yalan pazarlama diyor buna.

Mevcut haliyle şikayetçi değilim.

• cafyon C kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Yani 2gb+2gb ram alacağım ve elimde SSD var. Öneriyorsanız sipariş vereceğim :)

• Ya sizi öyle ya da böyle yanıltmayı istemem. Ben 2 GB + 2 GB sorunsuz kullanıyorum.

Ama 4 GB + 4 GB denemeyi de istiyorum.

2+2 kesin doğru. 4+4, 4+0, 0+4 ise macera.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 3 Ekim 2024; 23:11:45 >
  • cafyon C kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun 👍

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.