Şimdi Ara

Ram yanarsa bilgisayar çalışırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
15.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ram yanarsa bilgisayar çalışırmı.???

cevaplarsanız sevinirim..

• ilk açılışta ses yapar görüntü gelmez ama cpu fanı fanı filan çalışır.
  • dit dit dit diye ses duyarsın o ses zaten sana bilgisayarı kapattırır.... :D
  • uzun bir ses duyarsın pc açılmaz.Bu sadece yanmada geçerli değil ram çok ısınınca veya yerinde oynayıncada olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzbing

uzun bir ses duyarsın pc açılmaz.Bu sadece yanmada geçerli değil ram çok ısınınca veya yerinde oynayıncada olabilir.

Çalışır tabi... Biraz yanık kokusu olur, o kadar...
  • bazen açılır biraz durduktan sonra dıt dıt yapıp kapanır.bazende başlangıçta ekran gelmez hiç çalışmaz .yani benim ram yandığında böyleydi.
  • diğer parçalar da yanmamışsa çalışır ama ram hatası alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama bozuk ramla çalıştırmaya devam edersen muhtemelen bir yerlerini daha yakarsın ...
  • ram yandıysa nasıl calıssın bılgısayar arkadaşım????
  • yaniii...ram takili degilkende bilgisayar calismaz zaten.
  • pc den ses gelir ve genellikle pc kapanır . eğer yanmışsa pc ni açma derim . değiştirmen gerekir. pcnin diğer parçalarınıda zara verirsin
  • Rekorlar kitabina falan girmek istemiyorsan calistirma.
    Zaten dugmeye basilca dit dit diye ses duyacaksin ne mantigi varki.Bilgisayar mantik olarak
    calismiyor durumda olacak
  • ram yataklarının ordaan duman geldi bende hemen bilgisayarın elektriğini kestim ve yanan ram yatağındaki ramı çıkardım yanındaki ram duruyor fanlar falan çalışıyor ve bios sesi gelmiyor birde ekran görüntüsü gelmiyor ne yapmayalım başka ram takıncada çalışmıyor cvp yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan_0051 -- 29 Ekim 2009; 17:31:53 >
  • ram yanmakla kalmaz, anakarttaki devre yollarına ayaklara da zarar verir. 97 de yakmıştım bende, tamir falanda para etmedi attım çöpe direk anakartı falan. yanan devreden hayır gelmez bir daha
  • beyler bende yanmış anakart,ram ve ekran kartı var ramle ekran kartını pc takarsam bişe olurmu
  • arkadaşlar ben bilgisayar calışırken yanlışıkla ram taktım yanık kokusu geldi hemen fişi çektim sonra bilgisayarı açtım anakarttaki fan çalışıyo herşeh calışıyo ama ekran gelmiyo diiitt diye ses de yok yardım lütfen
  • kesinlikle calismaz ha acilir hata verir o ayri muhabbet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alibulut42 A kullanıcısına yanıt
    teşekkürle bende hangi akla hizmet çalışırken taktım neyse kuzenim bilgisayar getirck zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.